Tegnap este véletlenül elsodortam egy biciklist, de továbbmentem. Mit csináljak most?
Ha valaki látta és tudja a rendszámod, biztos, hogy feljelentés lesz belőle.
Egyébként, most itt nyomozol, hogy mi lett a dologból?
Mire fel vagy olyan önérzetes?!
Ja, hogy sötét volt és siettél haza, így teljesen érthető, ha belököd az árokba és elhajtasz. Veszélyes ám a sötét, megértem, hogy nem mertél kiszállni. De mi van, ha ő is fél a sötétben és ő is sietett haza?
Ó, és még egy kicsit rosszul is érzi magát szegény.
Patkány féreg.
ui.: Remélem kamu kérdés.
Ha mégsem kamu, jó esély van rá, hogy valaki olvassa a kérdést az áldozat ismeretségi köréből is.
A nyomozó hatóságnak ki fogja adni az oldal az adataidat, annak alapján pedig az internetszolgáltatód ki tudja adni az előfizető adatait. (feltéve hogy nem egy netcafé wifijén lógva írtad be a kérdést).
Ha nem tett az áldozat feljelentést, akkor a rendőrök egy szóbeli ejnyebejnye után elengednek. Ha már van ügy, akkor enyhítő körülmény lesz, hogy jelentkeztél.
Jobban jársz, ha feladod magad. Ha keresnek és megtalálnak,akkor nagyon rosszul jársz; ui. amit elkövettél az bűncselekménynek minősül. Kinéz érte a letöltendő. Ja, hogy kell a jogsi a munkádhoz? Hát nem. Ilyen közveszélyes gerinctelen alaknak nem kell jogsi. Láthatóan alkalmatlan vagy a közúti közlekedésre.
Remélem, ezentúl gépjárművet maximum utasként használsz...
"Édesapám karja, csuklója, kulcscsontja, állkapcsa eltörött, egyéb zúzódásokat szenvedett. "
És te megoldanád sunyi gec módon ezek után szaros 50000 Forinttal? Remélem elkapnak és a szart is kiperelik belőled aztán elintézik, hogy pár évig ne legyen meleged...
Ez az összeg felajánlás is bűncselekmény volt, ugye tudod?
Ha 50 000 helyett 1 000 000-t ajánlottál volna, kártérítésképpen, akkor még méltányolható lenne.
50000 forintért akarod megvenni, hogy ne legyeél legalább 1000 alkalommal anyuci a börtön-papásmamásban? Ennyit ér a seggd lyuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!