Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek, elinduljak?...

Szerintetek, elinduljak? 1000kmre lakok a hazamtol, autoval kisfiammal naki merjek vagni az utnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Miért nem mész repülövel??Legutoljára mikor egyedül mentem szüleimhez a ányommal mink már repülövel mentünk tavaj,mert úgy csak 1,5 óra az út.A gyereknek is könnyebb.Àrban meg ugyan az.Söt még olcsóbb.

Mi is indulunk ma délután.Remélem,hogy minden rendben lesz az úton.

Honnét utazol??

Mennyi idös a gyermeked??

Nekem a lányom 2 éves múlt,meg most született egy kisfiunk.5 hetes.

2010. ápr. 22. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha megmondod (a teljesség igénye nélkül):

milyen nyűgjei vannak a kisfiadnak, milyen eszközök állnak rendelkezésedre, ill. magad mennyire vagy képes tájékozódni, milyen műszaki állapotú az autód, van-e elég pénzed egy váratlan helyzetre, tudod-e hol kell, ha kell útközben pihenned, tankolnod, mennyire vagy fáradékony, esetleges idegen országok vezetési moráljához, stílusához mennyire vagy kész alkalmazkodni, készség szinten vezeted-e az autót, stb.,

akkor talán kaphatsz érdemi választ.

Szerintem a kérdésed alapján inkább ne indulj..

2010. ápr. 23. 10:18
 13/13 anonim válasza:
repülni nem lehet
2010. ápr. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!