Szerintetek, elinduljak? 1000kmre lakok a hazamtol, autoval kisfiammal naki merjek vagni az utnak?
2 nap? Minek?:)
Még egy éves sem volt a jogsim, amikor Romániába mentem kocsival. Friss jogsi, Románia (ahol nagyon érdekesen közlekednek az emberek), tél (jó csúszós út).
Lényegében 10 óra alatt megjárható és 750km-t tettem meg.
Szerintem nem vészes. Ha arról lenne szó most is elindulnék ha fizetik az üzemanyagot:D
Kedves utolsó.Pl.én is "1000kmre lakom a hazámtól"
Németországban.A kérdezö nem tudom hol lakik,de egyedül neki vágni ha még nem voltál,hajrá,csak pihenökkel.Èn már 1x hazavezettem egyedül,a lányom 6 hónapos volt.A fe´l uttat végig üvöltötte.Hát nem volt semmi......Èn azt javaslom,hogy kora hajnalban,éjjel,1/2 3 körül indulj,akkor otthon lehetsz délkörül.
Csak akkor indulj neki,ha már elég biztosan vezetsz,nem kapkodva.Mert azért egyedül hosszú az az 1000km.
Haza szeretnek latogatni a csaladomhoz,es nem a ferjem elol menekulok idiota!!Ha nem tudsz ertelmesen valaszolni minek farasztod itt magad!
Koszonom a rendes valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!