Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ki az, aki túlélt olyan...

Ki az, aki túlélt olyan autóbalesetet, ahol meghalt valaki?

Figyelt kérdés
Én nemrég vesztettem el valakit, aki nagyon közel állt hozzám és folyton a balesetre gondolok, próbálom elképzelni, hogy mi történhetett, hogy az ember felfogja e, h a mellette lévő ember meghalt, v mi játszódik le akkor benne... Nem morbidságból kérdezem és nem vagyok beteg elme, csak próbálom feldolgozni a történteket, úgy érzem így talán könnyebb! Köszönöm, aki megosztja velem ezeket a szörnyű dolgokat!
2010. ápr. 20. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

A mentősök tudnának mesélni, ők már láttak egy pár balesetet.

Na meg a tűzoltók...

2010. ápr. 20. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mellettem nem halt meg senki 12 évesen, de én is éppen hogy élve maradtam. Közel vagyok az 50 évemhez, de a mai napig nem tudtam feldolgozni a történteket. Nagyon csúnya baleset volt, azóta ha mentőt látok, vagy szirénázó mentőautó hangját hallom, mindig összerezzenek. Éjjel a mai napig nem tudok sötétben aludni, egy kis éjjeli lámpa világít mellettem. Mert bármikor felébredek egyból lepereg előttem a baleset. Kívánom neked, hogy nálad ne így történjen. Valamilyen szinten próbáld meg könnyebbé tenni a felejtést.
2010. ápr. 20. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1995.-ben egy kamion szabálytalan sávváltása miatt átkerültem a szembejövő oldalra. Ott egy kamion jött szintén akinek még fékezni sem volt ideje ...

[link]

Ez maradt az autóból. Hárman utaztunk benne, a feleségem a lányom és én. Én vezettem. A lányomnak eltört a bal lába, nekem szalagszakadásom volt, de a feleségem szegény nem élte túl ... Mondanom sem kell, iszonyatosan nehezen dolgoztuk fel a dolgot, de szerencsére a közeli ismerősök, rokonok rengeteget segítettek, sokat voltak velünk, és így talán egy picit kevésbé volt rossz az elfogadhatatlan. Nagyon sokáig rágódtam, hogy mit kellett volna tennem, hogy ne történjen meg, és hiába volt a szakértői vélemény, meg a tanuk egybehangzó véleménye, miszerint sehogy nem tudtam volna elkerülni a történteket, a mai napig valahol hibáztatom magam. Persze az idővel azért csökkent a fájdalom, és a hiányérzet, de tudom, teljesen soha nem fog megszűnni, de szerintem nem is kell. Foglald el magad, ne hagyd magad gondolkodni, és akkor könnyebb lesz talán. Én úgy vélem, az igazán nehezén -bár nagyon nem szerencsés megfogalmazás- már talán túl vagy :(

Részvétem ....

maci

2010. ápr. 21. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajnos ugye nekem még elég friss az élmény... én nem voltam ott, de az első időszakban csak azt tudtam sajnálni (ha már ennek meg kellett történnie), hogy én nem lehettem ott. Lassan megszokom, hogy ő már nincs, a hiányérzetet szokom meg, asszem ez a legjob megfogalmazás. Rengetegszer próbálom elképzelni, hogy mit történehetett, de ez nem megy és ez így nagyon nehéz!
2010. ápr. 21. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyik jobban kamuzik mint a másik!D

Jó dumák.

2010. ápr. 21. 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 44%! Ezt hogy érted?
2010. ápr. 21. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
D
2010. ápr. 21. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
19.01-nek. Kihagytad a baleseti helyszinelőket....helyszinelő
2010. ápr. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!