Nem rossz nyitás ha én hívom fel őket, hogy mi a helyzet? Meddig érdemes várni, ha nem hív az oktató?
Nekünk azt mondták hogy a kartonon rajta van a számunk, az oktató hív minket, mi nem kaptuk meg senki számát, az iskola irodájának a száma van csak a papírokon, ahol az elméleti oktató van általában bent vagy egy titkár.
Csoporttárssal beszéltem, őt is az oktató hívta fel hogy mikor tud jönni vezetni.
Te vagy a sorsod kovácsa..lehet, hogy szabin van...lehet, hogy azt hiszi, még a bahamákon vagy..lehet, hogy hírtelen eléd vett másokat...lehet, hogy elkeveredett a kartonod...
lehet, hogy nem vagy szimpi..
ha igazán akarod, akkor beballagsz a suliba, és udvariasan, kedvesen, széles mosoly keretében elcsicserged, hogy újra hadrafogható vagy...kéred, legyenek szívesek értasíteni az oktatód.. akkor ők vagy megadják a számát, vagy a suliban ki van írva..
mindenesetre személyesen, szemkontakttal kel az ügyeket intézni..a telefon az csak amolyan személytelen...
szóval ne tökölj, irány a suli.
itt semmit nem tudsz meg.
Bementem és mondták hogy szólnak neki, számot nem adtak, de valószínű már csak jövőhéten hív mert hétfőn beütemezi a hetet mindig és ha valaki lemondja akkor berakhat.
Csak azért volt fura mert direkt ráírattam a kartonra hogy 15után bármikor, hogy haladjon a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!