Minek ültetnek fákat az út mellé?
Nem lenne biztonságosabb ha lene hely, amikor pl. leszorítják az ambert? Nagyon sok baleset végződik a fák miatt tragikusan.
Vagy így akarnak népességet szabályozni?
"Először hosszabban kezdtem kifejteni, de rájöttem neked ennyi elég:
3 embert is ismertem akik fára csavarodtak saját hibájukon kívül és meghaltak, "
Igazad van, tényleg pont leszarom mit bénáztak el a cimbijeid!
Szerintem be kellene tiltani a hegyi szerpentineket is, mert ott is sokan meghalnak!
Tíccsák be a motorkerékpárokat is!
"Tíccsák be a motorkerékpárokat is!"
Te tényleg ennyire sötét vagy. nem fáj? :)
Némi külömbság van hogy az ember veszélyes hobbit választ magának, vagy mást veszélyeztet. Tudod tülletek nyugatabbra komplett mérnökcsapatok dolgoznak a közlekedés biztonságossabbá tételén, különféle technikai megoldásokkal.
Jogosan felvetődik a kérdés, hogy miért pont az utak mellett vannak a fák, amikor veszélyforrások. Lehetne máshol fa, a bokor meg mondjuk még tompít is.
És akkor gyün a magyar tajparaszt, hogy mekkora marhaság már, meg mit számít pár élet. Meg belekeveri a dolgok betiltását. Nektek agyatokra ment a 40 év kommunizmus meg a most tomboló libbant-fidesz harc.
"Ennyi erővel tiltsák be a közlekedést, mindenki maradjon nyugton a p..csáján otthon."
Te is megfogtad a lényeget. Gondolom a gyereked homokozóját sínek közé építed. Ja mégsem. Betiltatod a homokozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!