Majdnem meghaltam tegnap, hogyan tegyem túl magam a dolgon?
Nem akarom elbagatellizálni dolgot, én is jártam már így. Kamionos vagyok én is, nem akarom mentegetni a kollégát, felhígult a pálya, kevés a sofőr, sok fiatal kamionosnak megy, mert hallotta, itt jól lehet keresni. Kevés gyakorlattal is beültetik a 40 tonnás kocsi volánja mögé, csak menjen a kocsi.
Közlekedni veszélyes, ezt ne felejtsd el. Én 2 millió felett vezettem, sokáig írhatnám a veszélyes helyzeteimet, volt balesetem is.
Le kell vonni a következtetéseket, élsz, ez a lényeg, jól reagáltál az adott helyzetben. Az úton nincs 100 % - os biztonság, sajnos. A veszélyt nem tudod teljesen kizárni a vezetésből.
Hogyne..megpadkáztad az autót,kivittél egy bokrot-és laza 1,6 millás a kár..Tudod kit hintáztass a "volt egyszer egy kamionos" cimü mesével?
Tudod hányszor találkozom ilyen mesemondókkal haviszinten?
Nem ilyen jellegű baleset, de demonstrálja a kamionok erejét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!