Föl lehet menni Kacsóh Pongrác fölüljáróra kerékpárral?
Adott az M3-as autópálya budapesti vége, ami ugye a Hungária körút, és a Róbert Károly körút találkozásába torkollik. Nem tudom, hogy hivatalos neve-e a Kacsóh Pongrác fölüljáró, de tény, hogy ott van.
Van olyan része, amit használható kerékpárral, vagy csak alatta lehet átmenni? Ha van érdeklődés, később leírhatom, hogy nekem mi a véleményem, de érdekelne, mindenféle vélemény. kérlek jelezzétek a kommentárotokban, hogy ismeritek-e a helyet, vagy csak a térkép alapján mondtok véleményt.
Köszönöm
3 perc kerülő? és én nem vagyok normális, oké....
és egyébként rendre kihagyják a számításból a kedves féltőim azt, amit már leírtam egyszer, miszerint ha a Róbert Károly körútról Hungária körút irányába, egyenesen haladok a sugárúton, akkor kétszer kell sávot váltanom, egyszer befelé, mert ugye a legszélső sáv megy fel a felüljáróra, másodszor pedig vissza két sávot, ami ugye az autópályáról jön le. itt egyébként egy négysávos út közepén találom magam, ahonnan hátulról az autópálya lendületéből jönnek az autók, kamionok.
respro
egyébként ami a budapesti levegőt illeti, olyan mindegy, hogy elkerülöm-e az utat, vagy sem....
Lehetni szinte mindent lehet, inkább az a kérdés "szokik" felmerülni: érdemes-e?
A kérdésed eldönteni az tudná többek közt, milyen típusú útnak minősül az említett szakasz, mert egyes úttípusokra kapásból tilos kerékpárral felhajtani.
Az élet egyébként megadja a választ: ha a sokadik esetnél maradandó károsodást szenvedsz, amit mindkét értelemben elkerülhettél volna, akkor elégedett leszel-e azzal az esetleges tudattal, hogy nem te voltál a hibás és kaptál(?!) kártérítést? (én spec. sz@rok az elsőbbségemre, ha felmerül, hogy esetleg hátralévő életemben rokkantként, mások terhére létezek)
Ha meg problémás közlekedésileg, ugyanúgy eljöhet az a ritka pillanat, amikor épp a járőr és magad egyszerre tartózkodtok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!