M0-on az M2-es kijarat elott van egy resz ami zaro es szaggatott egyszerre?
Figyelt kérdés
Tudom nem letezik zaro vonal es szaggatott egyszerre, de ott regen szaggatott vonal volt nemreg zarovonal lett(de rosszul festettek at mivel meg sokkal jobban letszik a szaggatott vonal)
Ennel a helynel lattam egy kamerat ut felett, ....elbambultam es atmentem itt utana jottem ra nem kellett volna itt kisorolnom.... De keso volt a kormanyt visszahuzni.
A kerdes, ha a kamera altal kikuldik a csekket akkor fellebblezhetek?, hogy nem egyertelmu hisz latszik hogy ott halvanyan zarovonal van de jobban latszik a szaggatott, es honnan tudja az ember melyik. Volt elobb ilyen alapon?
2016. máj. 9. 11:57
21/22 A kérdező kommentje:
Az az erdekes hogy nincs tabla=]=!
2016. máj. 10. 15:21
22/22 anonim válasza:
#20, fuss neki-nincsen tábla! Marad az útburkolati felfestés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!