Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » M0-on az M2-es kijarat elott...

M0-on az M2-es kijarat elott van egy resz ami zaro es szaggatott egyszerre?

Figyelt kérdés

Tudom nem letezik zaro vonal es szaggatott egyszerre, de ott regen szaggatott vonal volt nemreg zarovonal lett(de rosszul festettek at mivel meg sokkal jobban letszik a szaggatott vonal)

Ennel a helynel lattam egy kamerat ut felett, ....elbambultam es atmentem itt utana jottem ra nem kellett volna itt kisorolnom.... De keso volt a kormanyt visszahuzni.

A kerdes, ha a kamera altal kikuldik a csekket akkor fellebblezhetek?, hogy nem egyertelmu hisz latszik hogy ott halvanyan zarovonal van de jobban latszik a szaggatott, es honnan tudja az ember melyik. Volt elobb ilyen alapon?

2016. máj. 9. 11:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kozben utana neztem.

M0 autout 70es km konel a lejarat.

2016. máj. 9. 20:29
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsonak, marpedig ha en korulnezek, hivatasos sofor vagyok es biztonsagosnak itelem meg es szaggatotnak akjor atmegyek.

Nagyon keves ido eleg meg korbenez az ember es merlegel... Egy auto se jott jobb oldalrol illetve inkabb szaggatottnak tunt... Elkezdtem savot valtani mivel az elottem levo kamion is. Es a mogottem levo is, utana gobdolkoztam el h az szaggatott voot regen es valoszinu atvestettek kb 200mbes zakaszt zarovonalnak csak hanyag munkat vegeztek es rikit a szaggatott vonal a halvanyabb feher vonal (alatt-felett) igy nem lehet megitelni hogy melyik volt hmarabb a zarovonal vagy a szaggatott hisz egymasra voltak festve...

Buntessenek meg ha valoban egyertelmuen zarovonalon haladtam at de mivel nem vegeztek jo munkat igy 10bol 10ember akit megkerdeztem mind aztmondta kep alapjan a zarovonal a regi es a szaggatott az ujjabb, de megtudtam hogy igazabol bovitettek a szaggatottak zarovonalla. Csak rossz munkat vegeztek., igy nem egyertelmu, es az autosokat megteveszti ...hisz rengeteg autos valt ott savot....ha valoban buntettek ugy is fellebbezek

2016. máj. 9. 20:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Elvileg az újabb felfestést kéne figyelembe venni, csak nálunk ugye nem divat, hogy a régit eltávolítanák, pedig nem nagy művészet.
2016. máj. 9. 21:09
 14/22 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kep, igy nez ki, sot itt inkabb hajaz a zarovonalra, de az autoban ulve sokkal nagyobb az elutes, kulonbseg....100al kicsit elmosodik a kep....es egybe olvadnak a feher szinek

2016. máj. 9. 21:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek is meg igy elmosodott kepnel is sokkal feherebbnek, tomorebbnek tunik a szaggatott vonal?
2016. máj. 9. 21:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Kep alapjan senkinek semmi velemenye?
2016. máj. 10. 07:33
 17/22 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Én igazat adok neked -okosabb lettem mint a leírás alapján. balesetmenteset, mint hivatásoskolega! :)
2016. máj. 10. 08:17
 18/22 A kérdező kommentje:
Koszi =]
2016. máj. 10. 12:57
 19/22 anonim ***** válasza:

A kép alapján egyértelmű, hogy nem egyértelmű.

Ha Magyarországon élnék, lehet, hogy megkeresném az adott út kezelőjét a fenti fényképpel, hogy ez mégis mi a fasz.

2016. máj. 10. 13:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben érdemes a táblát (is) figyelni, hiszen az útburkolati jel nem egyértelmű, a tábla pedig felülírja az útburkolati jelet a KRESZ szerint.
2016. máj. 10. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!