Zola18 kérdése:
Az új fix traffipax nézi a súlykorlátozást?
Figyelt kérdés
A lakóhelyem közelében áprilisban kiraktak egy VÉDA fix traffipaxot, az úton 20 tonnás súlykorlátozás van. Félek hogy megbüntetnének ezért nem merek kamionnal hazajárni. Sok időt, energiát, és költséget spórolnék meg vele ezért fontos lenne tudnom ezt. Kérlek titeket, hogy csak azok válaszoljanak akiknek konkrét tapasztalatuk van az üggyel kapcsolatban. (Pl valaki kapott/nem kapott már csekket.)2016. ápr. 23. 12:58
11/15 anonim válasza:
Igen, pont ezzel védekeznek a politikusaitok is, akiket megválasztottatok. Jellemző.
12/15 anonim válasza:
Egy nyerges kb. 16 tonna üresen. Szerintem nem tudják úgy beállítani hogy ezért jogosan megbüntessen.
13/15 A kérdező kommentje:
Pótkocsival sajnos átlépem. Üresen is. És ez benne van a forgalmiban, amit ugyebár látnak. Leakasztani meg nem tudom, nem megoldható.
Légyszíves aki offolsz, ne menjünk bele a politikába, és légyszíves ne köss már bele ebbe. Keress magadnak más szórakozást, ezzel az egésszel csak az idődet pazarlod, nem jutsz se te se én előrébb.
Azért válaszokat köszi, és várom a további tapasztalatokat!
2016. ápr. 25. 15:36
14/15 anonim válasza:
Szóval ha jól értem, azért szeretnéd hurcolászni a segged egy 20+ tonnás kamionnal egy teherforgalomra nem alkalmas úton, mert azt nem te fizeted. És persze a politikusok a hibásak mindenért.
Szerintem meg olyan kormánya van ennek az országnak, amilyet megérdemel...
15/15 anonim válasza:
Üdv! Az, hogy látja-e vagy sem a kamera, ez csak egy dolog. A másik viszont az, hogy objektív felelősség alapján nem tudnak büntetni érte, maximum ha észlelik a rendőrök a szabálysértést a helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!