Ez korrekt volt? A többi lent
Jézusom, miket írok,csak visszaolvastam, hogy biztos butaságot írtál-e, erre leírtam ugyanazt! XD
Szóval, javítás:
Lakott területen BAL OLDALON KELL! MENETIRÁNNYAL SZEMBEN!
Nem volt korrekt, a rendőrök megint oda csaptak ahová leginkább kell,biztos nem találtak virágárus csóró öregasszonyt a téren akit bírságolhatnának...De fizesd be ,az 5 ezer a legkisebb tétel,nem éri meg fellebezni még ha nyernétek is, többe lenne a bíróságra járás és az idegesség.
Tolás közben nem kell kivilágítani bicikliúton a bringát,eleve a dinamó nem termel annyi áramot 3km/órás gyaloglási sebességnél hogy értelmezhető fényt adjon a lámpa. És nem kötelező az elemes lámpa! A világításért megtettetek mindent a mobilfénnyel,nem kötelező már a bicajra rögzíteni a fényforrást lehet az karon fejen háton is,de ismétlem nem vettetek részt a forgalomban gyalogosra nem kell lámpa,a bicajt toló személy az gyalogos pont úgy mint a gyerekkocsit toló. Ha nincs gyalogjárda akkor tolható bicajúton a bringa.
nem, mert te azt írod,hogy lakott területen kívül a jobb oldalon, én meg, hogy bal oldalon
lehet,hogy te is összekeverted magadban a szabályt, balt gondoltál (mert ugye az a menetiránnyal szemközti), de jobbat írtál
"De a világításért büntették meg nem a mellény hiányáért."
Meséld már el, hogy honnét az infó? Mert én nem találom sehol, a kérdező se tudja, vagy nem mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!