Tudtok ajánlani korrekt áron személyi sofőrt? Autóvásárlás lebonyolításához keresek fuvarost.
Sziasztok!
Eger- Miskolc és ezek környékén élő fuvarost keresek, aki levinne pár helyre és nem lehúzós áron.
Köszönöm.
Nem véletlenül nem taxist keresek.
Egyébként is odaírtam, hogy nem lehúzós áron, innentől kezdve nincs miről beszélgetnünk.
Akkor itt valaki nagyon nincs megfizetve, vagy valakik aránytalanul drágán dolgoznak.
A minimálbérért dolgozó tej, pékárú kiszállító emberek is időre mennek ki és napi 6-7 ezernél nem keresnek többet.
Én a dupláját kínálom feleannyi munkával, viszont hosszabb távon. A taxis ennek legalább a 6-8-10 szeresét kéri el.
Költöztetőt pedig már 120 Ft/km áron már találni, sőt szerintem 100- ért is.
Annyira azért tisztában vagyok az árakkal, hogy egy taxis már mégse basszon át. :)
Minek kérdezel ha tudod a választ?
Ez van, a törvényes személyszállítási opciók a MÁV,Volán, BKV etc, taxi, és a határon az Über.
Egy bútort és egy embert nem ugyanaz azért szállítani
Kedves tőled. Sajnos nem a Balaton környékén lakok.
Szép helyek vannak arra. Egyszer Hévízen nyaraltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!