Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért lettek ennyire "harciasa...

Miért lettek ennyire "harciasak" a magyar autósok?

Figyelt kérdés

Ahogy terjednek az orosz "fight" videók, úgy egyre keményebbek a magyar autósok is.

Nem tudom, de amíg nem volt ilyen sok kemény orosz, addig nem tapasztaltam itthon ezt a mentalitást, bár akkor még nagyon kezdő sofőr voltam.

Mintha átvennék az emberek, mert a neten nevetnek az orosz őrültségen, és akkor mi miért ne?!

De lehet csak én látom így, nem tudom, most majd kiderül.

Hogy valami konkrét dolgot is mondjak, kertvárosban a szűk utcában mentem 50-el (ennyivel lehetett, de egyébként bevallom, nem az útviszonyoknak megfelelően mentem)

Jött is a kanyarból szembe egy öreg, és ha nem húzódik le eléggé akkor csatt lett volna.

Ügyet sem vetettem rá, elmentünk egymás mellett, de ő meg megállt, és kiszállt, mutogatott utánam.

De ugyan így szálltak már ki nekem pirosnál is.

Mindezt 1 éven belül.Előtte csak a pofázás ment, most már ki is ugranak.

Nem szoktam megállni, és kiszállni, nehézsúlyú amatőr bokszoló vagyok, és fontos nekem a sport, nem kell nekem az eljárás az ilyen hülyék miatt, úgyis tudom,hogy lepuffantanám fél perc alatt.Komolyan, pocakos, 50-es öreg kiszáll, kondi nélkül, nem értem mit hisz?!Hozzá még bokszolónak sem kell lenni,hogy lecsavarják.

Én sosem fogok ilyenek miatt kiszállni, egyedül akkor ütnék, ha kiszedne a kocsiból, de inkább elhajtok ha nem történt semmi.

Frusztráltak az emberek, megértem, én levezetem a teremben, így nem vagyok az, ők talán nem tudják levezetni, csak így.De ez akkor is evolúciós zsákutca, mert oké,hogy ő kemény, de nem gondol bele,hogy ki ül a másik autóban?

Szerintem engem nem lehetne úgy feldühíteni,hogy balhézzak, főleg nem mert egyből arra gondolok,hogy mivan ha egy olyan ember ül a másik autóban mint az edzőm?Ott verne agyon a géppuska kezeivel.

A kérdésem megerősítésére, itt is sok ilyen "megakartak verni" kategóriájú autós történet van, ha azoknak csak a fele igaz, már sok.

2016. márc. 30. 22:26
1 2 3
 21/22 veterán vas ***** válasza:
72%

Nem mondom a tutit, nem én vagyok a "bölcs kádi", de ebben a témakörben két észrevételem van.

/szívesen megosztok veletek/

Egyik:leginkább, a friss jogosítvánnyal, és a pár ezer kilométerrel rendelkező vezetőkkel történnek az efféle "esetek".

Másik: ha nem azonnali felindultságból reagálsz -értsd: nem veszed föl az eléd dobott kesztyűt- az esetek nagy százalékban maguktól megoldódnak, lecsengenek.

Legalább is, nekem ez a tapasztalatom...... ;)

2016. ápr. 4. 13:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Így van! Jól mondtad!
2016. ápr. 4. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!