Szerintetek a magyar autópályákon fizikailag lehetséges 300 feletti sebességet elérni?
Van egy haverom, aki mostanában összehaverkodott egy gazdag sráccal (én csak látásból ismerem).
A srác apjának egy BMW-je van,erre hasonlít:
Mondott valamit,hogy ez gyárilag sokkal erősebb mint az átlag BMW, vagy ők csináltak vele valamit, de a lényeg,hogy erősebb "verseny" gép.
Készített egy videót, amin az autópályán mennek (Magyarországon) és ott mutatja az utat, aztán az autó óráját ami 310-et mutat és a videó végéig eléri a 330-at, azaz a maximumot.
Ez egész biztos, a saját szememmel láttam, tökéletesen kivehető.
Nem tudom,hogy ez ilyen felvágós átvágás vagy tényleg lehetséges?Mert azért elérni ezt a tempót, ahhoz kell ám egyenes szakasz, és gondolom már egy enyhe ívben is eltudna szállni az autó.
Arra gondoltam,hogy futópadra van téve , és úgy éri el a 330-at, vagy nem tudom, de nekem ez annyira hihetetlen, meg a videón már nem látszik ismét az út, tehát simán belefér egy vágás.
Persze, de veszélyes. Van is egy tavaly történt dokumentált híres eset. Lamborghini 336 km/h sebességgel az M7-esen.
link: [link]
Fizikailag persze, hogy lehetséges. M6 olyan kihalt, hogy néha Pécsig nem találkozik rajta az ember autóval.
A magyar sztrádán minősége nem rossz amúgy, egy autóval ami alkalmas rá hozható.
Amúgy ehhez nem kell "hűű de spéci tuning", M5 BMW-k gyári fojtás eltávolítása nélkül tudják hozni a 300 km/h feletti sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!