Miért van az, hogy sok divatterepjárós a telefont fülükhöz tartva telefonálnak vezetés közben?
"Osszuk el az egyenlet mindkét oldalát "figyelemelvonással"."
Vonjuk ki, természetesen.
A KRESZ nem tiltja kis gyerekek anális rektum vizsgálatát sem és nem tiltja a csatabárddal való gégemetszést sem és nem tiltja a kártyavár építést sem, meg a betonozást, és lehet még sorolni.
Ki dönti el, hogy az a sok minden, ami elvonja a figyelmet, mit takarhat?
1) a józan ész.
2) a rendőr
3) a bíróság
4) gyk-n a sok, magát átlagnak nevező ember
HakapesziM :
Egy telefonálás szerinted ugyan annyira vonja el a figyelmet, mint egy alma megevése.
Jól értem?
Nyugodtan hozhatnak akármilyen törvényt, hogy majd nem szabad enni ,cigizni, gps-t beállítani, zenét hallgatni stb ,ugyanúgy én is meg a többiek is pont le fogják carni.
Majd én eldöntöm mi számomra a figyelem-elvonás,nem kérek fel erre magát figyelem középpontjába helyezni akaró semmirekellő főállású-tolvaj politikust ,ennek megszabására. De a rendőrség is le fogja carni a betartatást mert a bizonyíthatóság igazán gyenge lábakon áll majd.
"Egy telefonálás szerinted ugyan annyira vonja el a figyelmet, mint egy alma megevése.
Jól értem?"
Jól, tulajdonképpen igen, nyilván helyzet, forgalom, egyén meg egyéb függvénye de igen, adott esetben mindkettő lehet veszélyes, de meg is oldható.
"Azt is állítjátok, hogy sosem született még baleset azért, mert valaki telefonált?"
Nem, valószínű, de biztos született már azért is mert megvakarta a viszkető tökét menet közben. Vagy mert egyszerűen bambaborjú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!