Mire számíthatok 0.52 ezrelék alkoholszonda eredmény után?
Tegnap este lekapcsoltak a rendőrök.Pizzériába voltam éppen és ahogy kijöttem a kocsiba szálltam és elindultam a főúton és hát megállítottak.Tudták hogy ittam mivel valaki felnyomott,de ez most lényegtelen.
Amikor megszondáztak 0.46 ezrelék volt és miután bevittek a kapitányságra rá egy fél órára ott is fújattak ott pedig 0.52 volt. Úgy tudom a Kapitánysági értéke a mérvadó azt fogják nézni,amúgy ezzel nagyon nem értek meggyet mivel már akkor nem vezettem.
Mire számíthatók ezzel értékkel? mivel elégé közel van a 0.50- hez ami alatt csak szabálysértés.
Köszönöm a válaszokat
Minden nap olvasni lehet hogy baleset, halál történt, jó része ittas vezetés miatt. Nem véletlenül van így a törvény, lehet ha te semmit nem érzel magadon, de nem minden érzékszerved úgy működik már ahogy kéne, és ez a te életed, viszont másokét kockáztatod vele.
Lehet ha most valami jelentéktelen büntetéssel megúszod, de legközelebb kerüld az ilyen helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!