Mire számíthatok 0.52 ezrelék alkoholszonda eredmény után?
Tegnap este lekapcsoltak a rendőrök.Pizzériába voltam éppen és ahogy kijöttem a kocsiba szálltam és elindultam a főúton és hát megállítottak.Tudták hogy ittam mivel valaki felnyomott,de ez most lényegtelen.
Amikor megszondáztak 0.46 ezrelék volt és miután bevittek a kapitányságra rá egy fél órára ott is fújattak ott pedig 0.52 volt. Úgy tudom a Kapitánysági értéke a mérvadó azt fogják nézni,amúgy ezzel nagyon nem értek meggyet mivel már akkor nem vezettem.
Mire számíthatók ezzel értékkel? mivel elégé közel van a 0.50- hez ami alatt csak szabálysértés.
Köszönöm a válaszokat
Azzal ne mentsd magad hogy előtte 0.46 majd 0,52 volt, de már nem vezettél. Csak azért nem vezettél mert lekapcsoltak.
Ha rajtad állna, te bizony 0.52-vel is vezettél volna.
Mivel már akkor nem vezettél... :D
Szerintem sajnos lényegtelen. Én nem foglak oltogatni. Lényeg hogy tanulj a hibádból és máskor nem csinálsz ilyet.
Köszönöm az eddigi válaszokat közbe utánanéztem a neten és a 0.52 mg/l az már bűncselekmény és 0.25 mg/l alatt csak szabálysértés lett volna.
Büntetésem mennyi lesz az meg a bírótól függ csak.
Reménykedek benne hogy nem veszik el a jogsim csak pénzbírságot kapok,de ahogy olvastam interneten ez még sose fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!