Az ilyen suttyóknak miért van egyáltalán jogosítványuk?
Gyalogosként mentem át az úttesten. Bal oldalról kanyarodik be az autó, meglát, elkezd gyorsítani, pár centi híján ütött el. Ekkor én széttártam a kezemet, mivel gyalogosként kanyarodó autóval szemben elsőbbségem van.
Megáll, majd kiordít, hogy mi a qrva anyád van, hol látsz te zebrát te nyomorék...
Kultúra, kresz tudás, vezetési képesség ott van.
Az ilyen primitív hülyéktől egy életre venném el a jogsit, azt szenvedjen a vonaton.
Bejött neki a totózás az elméleti vizsgán.
Lehet bunkó valaki a szabályok ismeretében is, de ez még a szabályt sem ismerte, ami még rosszabb.
a békesség kedvéért mindig a gyalogos az úr..sosem szabad ilyene dühöngeni.
pláne, ha tudjuk, hogy pár perce még autóban ült. szoktam látni néhány autós ismerősömet amikor gyalog járkál a városban...hát mit mondjak? gané módon viselkednek az autósokkal, élnek a gyalogos jogokkal..
aztán újból autós lesz...
így megy ez manapság..nem kell felszívni az iszapot..
aztán csodálkozik mindenki, hogy otthon nem megy a szex...mert dugás közben is a gyalogos beszólásán dühöng...
megéri? nem.
A gyalogátkelő helyeken is hasonlókat élek meg.
Még csak az autókat sem kellene néznem, hogy jönnek -e vagy sem. Lelépek, és pár gyökér meg sem akar állni, sőt még gyorsítanak is.
Volt hogy szintén 5 centire ment el tőlem, mikor a zebra 1/3-ánál voltam...
Komolyan, lassan már kamerával fogok járkálni, és az ilyen felvételeket dobom be a rendőrségre, az ilyen gyökerek megérdemelnek pár tízezres büntetést.
"Magyarorszagon csak akkor van elsobbsege a mentonek ha megkulonbozteto feny es hangjelzest is hasznal" - a kék villogó önmagában is megkülönböztetett elsőbbségadásra kötelezi a többi közlekedőt, a sziréna hangja erre csupán rásegít azzal, hogy már távolról hallható, nem meglepetésként jelenik meg a mentőautó.
Figyeld meg a megkülönböztető jelzéssel közlekedő járműveket, folyamatos villog a fényjelzés, de a sziréna csak időnként szól, rövidebb-hosszabb ideig. Kereszteződéshez közeledve általában szól a sziréna a fentebb említett ok miatt, de nincs előírva, hogy azt folyamatosan bömböltetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!