Megbuktam kresz vizsgán egyszer?
Hülyeség, nem kell olvasni.
Addig mész, amíg egyszer véletlenül sikerül. Ha húsz évig tart, hát húsz évig tart...
Első említi a gondolkodási időt.
Szerinted, amikor majd ülsz az autóban egyedül, forgalomban és
- elsőbbséget kell adnod a gyalogosnak
- miközben kanyarodsz
- és szemből is kanyarodnak, s ugyan oda akarna menni, ahová te is tartasz
- szemedbe süt a nap
- valaki dudál
- dübörög egy légkalapács
- …
Ezek így egyszerre, akkor az A, B, C vagy a D válasz a helyes?
Jó válasz: léphetsz a táblán egyet
Rossz válasz: talán valaki meghal.
Nos, akkor kell-e elolvasni a könyvet, s megérteni mindent, amit ír, vagy elég leülni a monitor elé a vizsgán?
Ahogyan írták, ha ennyi készüléssel nem sikerült, akkor bizony többet kell készülni.
Ami fontos, hogy az alapvető szabályokat tudd és ÉRTSD is.
Kanyarodási szabály, jobbkéz szabály, elsőbbségadás egyéb szabályai.
Én sem néztem bele csak egyszer a könyvbe, viszont az alatt a három hét alatt a tanfolyamon úgy figyeltem, mint az állat, nem heherésztem hátul, mint sokan. Így külön már csak az ilyen lexikális szabályokat kellett megtanulnom, mint pl rakomány mennyive lóghat ki, meg vontatás szabályai, ilyesmik. De ez gyakorlatilag plusz egy óra otthoni tanulás volt.
Úgy tűnik te elszalasztottad a lehetőséget, hogy a tanfolyamon megértsd a nagy részét, ezért most igenis elő kell venni a könyvet, és átnyálazni.
Tehát totózgatással akarsz átmenni, aztán kimenni a forgalomba, miközben arra nem vetted a fáradtságot, hogy a kresz mögötti értelmet megismerd?
Remélem, eljön az idő, amikor az ilyen mentalitású embereket kiszűrik a már jogsisok közül is!
Ne is menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!