Ennél nagyobb rutinra kell szert tennem ha buszsofőr szeretnék lenni?
Kérdező: olvasgass! [link]
#11 voltam, és Én sem kötekedek :)
jah már értem mit akarsz mondani, bocsi sokáig tartott míg leesett :)
igen ebben mindenképp igazad van, hogy aki teherautózik és utána átül buszra annak mindenképp nagyobb a rutinja, de engem az árufuvarozás, meg a teherautók nem igazán hoznak lázba, mert most akkor vagy teherautó sofőr leszek vagy buszsofőr, és engem az utóbbi érdekel inkább, lehet, hogy nem lesz akkora (sőt biztos hogy nem) rutinom mint mondjuk egy kamionsofőrnek, vagy teherautó sofőrnek, de ezért vannak az oktatók, hogy megtanítsák és eldöntsék, hogy a tanonc alkalmas-e a forgalomban való részvételre, meg egyáltalán alkalmas-e a buszsofőrködésre
legalábbis ez az én véleményem, persze ez mindenkinek más, hiszen most aki teherautót szeretne vezetni az úgyis arra fog nagyobb "figyelmet" szentelni, aki kamionos akar lenni az arra fog, aki pedig buszsofőr az értelemszerűen abba az irányba fog érdeklődni jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!