Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért jó, vagy miért kell...

Miért jó, vagy miért kell elküldeni a parkolóban csúszkálókat a rendőröknek?

Figyelt kérdés

Én idén vettem meg életem első hátsókerekes autóját, gondoltam jó lesz bohóckodni, meg gyakorolni, hogy mit csinál az autó különböző szituációkban,hóban, meg a jeges terepen.

Azonban a próba rövid volt, mert bejött két rendőrautó a parkolóba, és bár nem villogtak, de aki csúszkált arra rátapadtak, és végül fél óra kergetőzés után kiürült a parkoló.

Sokan lekapcsolt fényszóróikkal próbáltak megbújni a sötétben, de mindig visszajöttek a rendőrök.

Olyan szempontból rendesek voltak,hogy nem büntettek, meg nem villogtak (a körforgalomban csúszókra lehetett volna szabni a büntit)

Na de akkor is szemét dolognak tartom ezt.A híradóban is azt mondta egy vezetéstechnikai oktató,hogy érdemes gyakorolni elhagyatott helyeken,parkolókban amikor azok kiürülnek.

De szerintem is jobb itt próbára tenni az autót, én fiatalabb koromban sokat szórakoztam, és sosem volt balesetem a hó miatt (sem).

Egyszer volt régen,hogy nagyon megcsúsztam, és arra gondoltam,hogy bár közúton vagyok, de most azt képzelem,hogy ez is a parkoló, nem szabad a féket tövig nyomnom, így gázadással mertem korrigálni, mert tudtam,hogy működik, hisz a parkolóban is így ment.

Talán az áruház vezetősége nem örült ennek?Vagy kinek jó?

Mondjuk igaz,hogy sokan összegyűltek, és nem igazán volt elhagyatva a parkoló, de baleset egyszer sem történt, és még mindig jobb ez mint ha a közúton csúszik meg az autós.Itt legalább úgy van vele mindenki,hogy figyel a másikra, mert az is csúszkál, de ha valaki szembejön, és csúszkál, az engem nagyon megtud lepni, ha hirtelen bedobja elém a farát.

2016. jan. 24. 02:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én speciel gyakorlatszerzés céljából mentem ki, de régebben puszta szórakozásból is.A jót a hasznossal.

Az az érdekes,hogy online felületen mindenki profi, 0 baleset, soha meg nem szegik a szabályokat, 50-nél 50-el, 90-nél 90-el stbstb...gondolom élőben ti is elnevetitek magatokat,hogy hogy lehet ekkorát hazudni, a neten meg nem látjuk az arcotokat.

2016. jan. 24. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Ki mondta, hogy minden szabályt betart? Ki mondta, hogy sosem volt még balesete?

Azt mondja mindenki, hogy nagyon helyes, hogy a közúton és közterületen nem hagyják az idiótákat csapatni bármiféle kontroll nélkül. Erre remek tanpályák vannak pár tízezerért, ott lehet gyakorolni, erre van kitalálva. Én is megyek jövő héten egy ilyenre.

De te azt vártad, hogy majd megsimogatják a hülye fejed és kórusba harsogják, hogy igen, fain csávó vagy mert csapatod a teszkó parkolóban. Hát nem vagy az. Ha ilyen egymás faxát sz0pkodásra vágysz akkor menj valami 1.9 tádé 3-as golf sufnitunninger klubba, ott veregethetitek egymás vállát.

2016. jan. 24. 14:42
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor én kérdezem,hogy hol írtad hogy buksi simogatásért jöttem?

Na, én is pont onnét tudom,hogy itt mindenki tökéletesen vezet.

Pár tízezer meg nem kevés pénz, valamint Tesco parkolós balesetről még hír sincs.A hó is eddig esett 2x, tehát még az sem igaz,hogy rendszeresen csinálják.

2016. jan. 24. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Lehet itt lehurrogni őt, hogy mekkora szabálytalan bla bla bla... de inkább ilyen helyen csinálja ahol senkit nem veszélyeztet minthogy valahol a forgalomban. Ráadásul tapasztalatszerzésnek is kiváló. Én is kipróbáltam ezt, igaz én nem tesco parkolóban hanem egy más fajta parkolóban ami szinteén full üres volt és senki nem volt veszélyeztetve. Én tapasztalatszerzés és szórakozás miatt csináltam. Jó volt megtudni, hogy milyen is az amikor az autó megcsúszik alattad és ellen kell kormányozni illetve egyenesbe hozni. Szóval ez hasznos, mert ha netalántán valami miatt megcsúsznék akkor nem pánikolni fogok hanem egyből tudni fogom, hogy mit kell csinálni. Természetesen rendes úton, forgalomban nem csinálok ilyet. Ez nem mindegy...
2016. jan. 24. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek van igaza. Gyakorolni nem a főúton kell.
2016. jan. 24. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
De enm si parkolóban...
2016. jan. 24. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!