Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van jogosítványom, de nem...

Van jogosítványom, de nem tudok vezetni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Autóval járok suliba, nagyjából minden nap, de ha máshova kell mennem egyszerűen nem merek. Amikor megkaptam a jogosítványom akkor autóba ültem fogtam egy papírt és feljegyeztem ,hogy melyik közlekedési szituba (körforgalom,kisebb-nagyobb kanyar, emelkedő, lejtő) hányasba és mennyivel mentem, a suliig és vissza minden rendben, de ha megkérnek ,hogy menjek el vásárolni annak soha nem szoktam eleget tenni mivel nem tudok, hogy s miképp jussak el a boltig. A sulin kívül egyszer vittem ismerőst egy faluba Őt is csak azért mert egyenes volt a útszakasz és tankolni is én megyek mert arra is egyenes a út. A problémám igazából a elindulás , gyakran lefulladok ha nagy gázt adok akkor viszont mindenki néz és gondolom a autónak se tesz jót főleg nem a kuplungnak. Mit csináljak, hogy ismeretlen helyre is el tudjak menni autóval, egyedül? Gondolkoztam rajta, és gondolom itt is megkapom azt, hogy "tépjed össze a jogsidat és járj gyalog" Sajnos nem tehetem meg, mivel drága volt és akkor még nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz megtanulnom vezetni. A oktatóval megszokott vizsga útvonalakon mentünk, azokat is ismerem és emlékszem ,hogy hol hányasba és mennyivel mentünk, szóval a vizsga is rutinból sikerült, (így sikerült).
2016. jan. 16. 16:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10! Pontosan azért indulok 7:09-kor reggel, mert akkor még nem indult meg a forgalom olyan nagyon. Kb. mindig ugyan akkora a forgalom akkor, hóba kisebb de akkor is tartom magam a felírtakhoz. Rádiót nem hallgatok, mivel a Morning Show elég vicces rádióműsor és szét röhögöm magam a hallgatása közben. Este azért bepótolom a rádióhallgatást, szerencsére a legnagyobb videomegosztóra felteszik a teljes adást. :)
2016. jan. 16. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:

hóba kisebb de akkor is tartom magam a felírtakhoz

És ha le van fagyva az út, csúszik mint az állat akkor is a leírtak szerint mész? Netán még az is fel van írva, hogy mikor kell fejezned? Mert így azért magadra is és másokra is rohadtul veszélyt jelentesz.

2016. jan. 16. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérd meg a szüleid, hogy segítsenek. Ha nem, akkor elmehetsz egy oktatóhoz gyakorló órákat venni.

De ebben a stílusban tényleg veszélyes vagy.

A "tépjed össze a jogsidat és járj gyalog nem megy, mert drága volt" dologról azt gondolom, hogy a te életed és más élete drágább.

2016. jan. 16. 19:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Jogos, nem ismeritek a helyet. Hóba még szépen elvezetek, de jégbe... akkor el se indulok. Oktató Ő sajnos telített és a többi oktató is, kisváros 4-5 oktatóval, nekem még akkor mázlim volt, de most... Senki nem mer mellém ülni :(
2016. jan. 16. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy ilyen emberek autót vezetnek közúton. Komolyan mondom.
2016. jan. 17. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem még akkor mázlim volt

Milyen mázlid? Az, hogy az oktatódnak nem tűnt fel, hogy totálisan alkalmatlan vagy arra, hogy autót vezess?

Ahogy olvasom neked nem csak az elindulás a gondod, hanem maga az autó kezelése is és magával a közlekedéssel.

nem tudok, hogy s miképp jussak el a boltig

Gyalog eljutsz a boltba? Vagy az autóvezetés mellett a tájékozódással is gondod van?

Felelőtlenség így közlekedned. Vagy ásd el jó mélyre a jogosítványodat vagy valakit kérj meg, hogy segítsen, mert ez így baromira nem lesz jó.

2016. jan. 17. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Bemész egy oktatóhoz, és veszel még 10 óra vezetést.
2016. febr. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!