Romániában ennyire köcsögök a mentősök vagy én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
A mentő fordult volna kifele, én főúton haladtam.A mentő csak kék fényjelzést használt, mikor elhaladtam előtte rámdudált és szirénazott egy lehelletnyit (gondolom elvárta volna hogy elsőbbséget adjak neki), haladtam tovább, már kiértem a városból mikor láttam hogy száguld utánnam ugyan ez a mentőautó, még mindig csak kék fényjelzést használva, szépen lelasítottam és lehúzódtam az út széle felé ( nem álltam meg csak lasítottam, vártam hogy elmenjen) beállt a hátamhoz, ismét rámszirénázott egy kicsit és megelőzött, mikor elém ért nyomott egy kövér féket és haladt előttem szépen lassan. Normális ez ?????2015. dec. 21. 22:33
11/12 anonim válasza:
#9 nem kell egyből Magyarországozni, egy mentőautós ne büntetgessen még akkor sem ha igaza van.
12/12 szántóvető válasza:
ez az a szituáció amikor a büntetőfék indokolt.hadd döntsem már el én hogy mikor Magyarországozok meg hol élek,azt hiszem menni fog mások véleménye neélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!