Miért vannak olyan köcsögök, hogy földes poros úton végig repeszt a kocsijával mintha beton úton menne? Te meg nyeld a port!
Imádom mikor sétálok valahova, és van 1-2 ilyen, főleg a fiatal gyökerek szoktak ezt csinálni, hogy van a kocsijával, föld út van, és végig repeszt mintha betonos úton menne. Én meg nyeljem a port persze...
A postás kocsi is ezt csinálja, pattog a gödrökben, de nyomja neki mint állat...
Miért ilyen tahók? Ezek akik még rá is gyorsítanak ha pocsolya van az úton, és mellette sétálsz, ugye?
És a sima személyautóval repesztők? Keménykedni akarnak, hogy mutatják, hogy tudják nyomni a földúton?
Azt hiszik ralliversenyzők?
Igen, sok az ilyen gyökér. De azért akadnak normálisak is.
Ilyenkor ezeket érdemes csinálni: ha lehet az útnak azon az oldalán mész amerről van némi légáramlat, így hamar arrébb megy a por. A másik hogy a pólód az arcod elé rakod. Így legalább kevésbé ropog a fogaid között a por.
Néha azért vicces amikor terepbicajjal jó 30-35-ös tempóval gurulok végig a földúton, aztán jön a degenerált a már széteső félben lévő tragacsával, az agya kattan hogy húú itt egy bicajos, há olyan nincsen hogy gyorsabb mint én, aztán elzörög mellettem 40-el, közbe látni hogy a feje már majdnem a tetőlemezt verdesi :D
(meg volt hogy még kicsit bosszantottam is, szépen elengedem a kormányt aztán úgy siklok mellette mintha aszfalton mennék :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!