Nem gyökérség egy Lamborghinit füstölgő gumikkal faroltatni?
Ma láttam Budapesten egy fehér Lamborghini Huracánt, láttam,hogy kiakar kanyarodni, így lassítottam is, bár szerintem anélkül is kikanyarodott volna.
A pilóta pedig olyan kövér gázt nyomott,hogy szinte keresztbe állt az autó, aztán amint egyenesbe hozta, füstölgő gumikkal úgy elhúzott mint egy rakéta.
Tényleg beszarás volt, sajnálom,hogy nem adhatom át az élményt egy ócska leírással, de még egy videó sem lenne elég.
Viszont ahogy megláttam azt az autót, olyan elegánsan és szépen jött, majd fülsüketítő motorzúgás, és gumicsikorgás, annyira lerombolta az összképet.Hiába volt komoly látvány...nem tudom érthető e mire gondolok, de ez az az autó ami nem igazán erre való az én véleményem szerint.
Kb úgy éreztem, mintha valaki egy Lambora utánfutót kötne.
22-es
Na igen, te biztos az vagy, aki minden hétvégén pályán kocsikázik körbe-körbe (már majdnem elalszol), és a közúton pedig angyalka vagy. Ja, de mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!