Egy autót hogy lehet faroltatni?
Egy ismerősömmel utaztam ma és megkérdeztem,hogy ő faroltatta e már az autót, erre csak annyit mondott,hogy így? és már sodródott is az autó hátulja, nem tudtam megfigyelni,hogy hogy csinálta...
Ez engem olyan szinten érdekelne,mint a Hogyan készült c műsor, tehát nem áll szándékomban ilyet kipróbálni viszont már régóta érdekel,hogy hogy csinálják mert látványos.
1.mész a kanyarba és amikor elfordítod a kormányt berántod a kéziféket
2. mész a kanyarba 2-esbe és mikor elfordítod a kormányt akkor padló (ehez persze erő is kell)
3 mész kanyarba és amikor elfordítod a kormányt akkor kuplung be padlógáz és rögtön engeded is vissza a kuplungot, szóval csak úgymond be rugod. felfele csapni kell mert ha csúsztatod semmit nem ért hogy lepadlóztad.
a 2es és 3as pont csak hátsókerekes autóknál működik.
Erre majd visszatérünk, ha leesett a hó.
Jó tudom, te hátsókerekessel jársz (Ikarus, Volvo, Van Hool, King Long, mind hátul hajt...)
Már várom a hóesést....
Minden járművem hátul hajtott, 10éve van jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!