Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem gyökérség egy Lamborghinit...

Nem gyökérség egy Lamborghinit füstölgő gumikkal faroltatni?

Figyelt kérdés

Ma láttam Budapesten egy fehér Lamborghini Huracánt, láttam,hogy kiakar kanyarodni, így lassítottam is, bár szerintem anélkül is kikanyarodott volna.

A pilóta pedig olyan kövér gázt nyomott,hogy szinte keresztbe állt az autó, aztán amint egyenesbe hozta, füstölgő gumikkal úgy elhúzott mint egy rakéta.

Tényleg beszarás volt, sajnálom,hogy nem adhatom át az élményt egy ócska leírással, de még egy videó sem lenne elég.

Viszont ahogy megláttam azt az autót, olyan elegánsan és szépen jött, majd fülsüketítő motorzúgás, és gumicsikorgás, annyira lerombolta az összképet.Hiába volt komoly látvány...nem tudom érthető e mire gondolok, de ez az az autó ami nem igazán erre való az én véleményem szerint.

Kb úgy éreztem, mintha valaki egy Lambora utánfutót kötne.

2015. dec. 9. 23:23
1 2 3
 11/24 Alex Fly ***** válasza:
41%
Igen. Egy Lamborghinit is. Mint közúti forgalomban minden járművet.
2015. dec. 10. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Lambo karakteréhez ez illik, nem a szép elegáns krúzolás. Arra ott van a RR pl.
2015. dec. 10. 17:36
 13/24 dirtboy ***** válasza:

Én úgy gondolom lambohoz inkább gyorsulgatás,kanyargós pálya illik.

Nagytempó,nagy tempós kanyarodás és bitang gyorsulás. Mérnökök pont azon voltak hogy kezelhető legyen,ne törjön ki,alapból összkerekesek. Nem driftelésre szánták szerintem.

2015. dec. 10. 17:50
 14/24 A kérdező kommentje:

Ja, mert ha driftelni nem "illik" vele,akkor már csak műkörmöshöz meg a gyerekért lehet vele járni?!

Ha neked ez a két alternatívád van az autóhasználatra, akkor befejezettnek tekintem kettőnk kommunikációját.

2015. dec. 10. 18:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Mert akinek Lamboja van annak tétel lesz egy 120 ezres gumi? Vagy akár 4 belőle? Kétlem.
2015. dec. 10. 18:52
 16/24 dirtboy ***** válasza:
45%

Miért aki gazdag az feltétlen kétkézzel szórja a pénzt?

Ha te ilyen vagy akkor soha nem is leszel gazdag.

2015. dec. 10. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem kell kiforgatni a dolgokat. De teszem azt akinek milliárdjai vannak például annak vajon tétel az a pár gumi? Nem. Valószínű havonta befolyik annyi amiből egy másik autót vehetne, nemhogy gumit.
2015. dec. 11. 00:13
 18/24 anonim ***** válasza:

16-os..spórolástól még soha senki nem lett gazdag!

Ha valakinek annyi pénze van hogy telik ennyire felesleges és extrémdrága dologra mint egy Lambó ,akkor annak teljesen mindegy hogy havonta cserél gumit vagy évente.

És igen,ha már megvette akkor néha oda is léphet neki ez természetes. Ez olyan mint a sportmotor, én még nem láttam igazi nagy sportmotorost lassan megengedett sebességgel menni,maximum két kigyorsítás közt .

2015. dec. 11. 16:57
 19/24 Alex Fly ***** válasza:
Ja... annyira gazdag, hogy Lamborghinire, naponta új gumikra van pénze, de arra nincs, hogy pár órát kifizessen egy versenypályán, ahol nyugodtan elfüstölheti akár egy gumigyár éves termelését is, inkább a közúti forgalomban veszélyezteti mások biztonságát. Tényleg nem gyökérség...
2015. dec. 14. 00:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Sokan egy hátköznapi autóval is közveszélyesek néha... szóval ez most megint olyan dolog, egy a sok közül.
2015. dec. 14. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!