Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a sofőrről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=XeXCRRCTIJM

Két kérdésem lenne még hozzá:

1.Azt leszámítva,hogy túllépi a sebességhatárt szabályos? (mivel úgy tudom városban lehet jobbról-balról előzni)

2.Miért fogja a váltót?Csak azért,hogy lazábbnak tűnjön?

2015. nov. 22. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Tipikus Audis p*csfej.

Igy bevagva a masik ele kicsit sem szabalyos elozes.

Azt hiszi azert mert Audi, ove a vilag, az utak.

2015. nov. 22. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Elég nagy kamu a videó. Megfigyeled a fordulatszámmérőt és a motorhangot, nem egyezik, tehát nem az eredeti hang. Véleményem szerint az "előzgetéskor" pedig fel van gyorsítva a videó. Ez látszik is, hogy gyorsításkor a többi közlekedő is felgyorsul még a busz is. Ha ezeket leszámítjuk, akkor csak lazán cikázik a kocsik között. Ezért is tudja a váltón tartani a kezét. Nem lazaságból, csupán csak ő kapcsolgatja a sebességfokozatot.
2015. nov. 22. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:

A váltót azért fogja, mer' ő hipermenő. Bár ezt nem kellene hangsúlyoznia, hiszen ódija van és az ódi már önmagában menő. Egyébként gyakorlati haszna nincs annak, hogy az automata váltó előválasztóját támasztja. Tud anélkül is kapcsolni a váltó.

Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten egyébként alapvetően jobbratartási kötelezettség van, vagyis a külső sávban kell menni, a belsőben előzni, előzés után pedig visszatérni a külsőbe. Aztán ahogy megtelik a külső sáv (mert ha mindenki jobbra tart, kívülről befelé telnek meg a sávok), minden eggyel befelé ugrik, amíg van szaabd sáv. Végül olyan is lehet, hogy négy sáv közül a legbelsőben sem tudsz előzni, mert az is tele van. Viszont én még úgy tanultam, hogy rövid távon többször össze-vissza sávot váltani tilos. Ha bővebben érdekel, nézd meg a jogtárban a KRESZ-t, abban benne van. Nem foglalnék állást az ügyben, nem vagyok én jogász.

A véleményem meg az, hogy a közút nem májerkodásra való. Ha ő kőkeménynek érzi magát az ódival, akkor fizessen be egy pályanapra, menjen el veretni és húzza meg magát a parkoló leghátsó sarkában, mikor a majd' kéttonnás übergermán TDI-masztodont az első kanyarban körbeautózza valami kikönnyített, bukócsöves 1.6-os kisautó kőkemény futóművel.

2015. nov. 22. 16:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Helyenként megy 160-al is, de az átlag így is 120-130 tehát a fordulat szerintem stimmel.

Azt viszont elképzelhetően tartom,hogy rá van gyorsítva, de akkor is elég veszélyes.

2015. nov. 22. 16:32
 5/10 Beviz Elek ***** válasza:

Sokszor tényleg külön életet él a hang és a fordulatszámmérő. Pont odalép a koma hang alapján, a fordulatszám pedig megy le:D

Ettől függetlenül.. Szerintem pont azelőtt kapott ki Nidforszípbe és kicsit csapatott a nem versenyző autók között. Ügyes, jó példája annak hogy hogy kell kiszámolni a többi autó mozgását, előre tervezni hogy mikor melyik sávba kelljen menni (bár láttam jobbat is...), ettől függetlenül felelőtlen, mert sokan nem igazán használnak tükröt és simán bevághatnak elé. Ő tudja, majd összetöri a csinicsaj képét az anyóson.

Ezt meg lehet csinálni sokkal lassabban is veszélytelenül, fölösleges ilyen formában csapatni.

De azért lehet egy pár szót ejteni a többiekről is. Jobbratartás? Emberek! Középen és jobboldalt ugróiskolázni lehet! Takarodó kifelé!

2015. nov. 22. 17:12
 6/10 anonim válasza:
Kiegészíteném annyival a szabálytalanságot, hogy az előzéseket jelezni is kéne.
2015. nov. 22. 17:55
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:
Ennél a sebességnél és ilyen szlalomozásnál aztán tényleg fontos. A bénáknak indexelhetsz, nem veszi észre hogy merről kerülöd ki. A jó sofőrök így sem úgy sem vágnak elé.
2015. nov. 22. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Mellette van a csaja, emiatt olyan erős tsávó. Arra bele sem gondol, hogy ha kórház lenne a vége, akkor a lelkiismerete is ilyen erős maradna...
2015. nov. 22. 20:25
 9/10 Alex Fly ***** válasza:

1. Nem szabályos. Az ilyennek semmi keresnivalója volán mögött.

2. Azért, mert mást hiába fog, nem áll fel neki. Ezért éli ki magát az utakon

2015. nov. 23. 01:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagy cucc ,én mindennap így megyek Pesten,ha sietős,csak kamera és hangtrükk nélkül :D
2015. nov. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!