Mi a véleményetek erről a sofőrről? Köze van hozzá?
Figyelt kérdés
A busz amivel járok iskolába, megáll a városban 3 helyen is, mielőtt a végállomásra érne. Egy templomnál áll meg akkor is ha jön be a városba és akkor is, ha megy ki a városból. Nos múlt hét pénteken vártam a buszt a templomnál, hogy jöjjön be a városba. Megjön 10 perc késéssel. Megáll, de az idióta 3 perc alatt nyitotta ki az ajtót, hozzá tenném, hogy nem volt leszállója, de a hátsó ajtót nyitotta ki. Felszállok, erre közli, hogy mit óhajtok...Kérdem én.Köze van hozzá, hogy miért szálltam fel ha megállt? A bérletem távolsági ugyanarra a viszonylatra szól, tehát nem is bliccelő voltam. 2 megáll volt már csak.2013. okt. 10. 21:42
1/6 anonim válasza:
Képzeld, van köze hozzá. A gépkocsivezetőnek az autóbusz vezetése mellett a menet- és bérletjegyek kezelése és ellenőrzése is a feladata. Ha te a hátsó ajtón szállsz fel, akkor nem tud meggyőződni arról, hogy te jogosan veszed igénybe a közlekedési vállalat által nyújtott szolgáltatást. Sajnos őket sem áldotta meg a sors sasszemmel vagy röntgenlátással, hogy egy busznyi hosszúságból meglássák milyen bérleted van, főleg ha elő sem veszed a zsebedből.
Kíváncsi lennék melyik városról vagy volán társaságról van szó.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a menetrendben csak leszállóknak van meghirdetve az a megálló? Mert akkor aztán főleg jogos a kérdés. De egyébként is, elsőajtózó járaton hátul felszállni nem szerencsés, ha mégis megteszed, okvetlenül ballagj előre.
3/6 anonim válasza:
Értem én, hogy első ajtón illik felszállni, de nem tudom, olvastátok-e, hogy ki se nyitotta azt, csak a hátsót.
4/6 A kérdező kommentje:
megkérdeztem ugyannak a társaságnak egy másik sofőrjét, aki azt mondta, hogy akkor is meg kell ott állniuk, ha nincs leszálló, mert aki felszálló azt fel kell venni
Kunság Volánon türtént Szekszárdon
2013. okt. 12. 15:06
5/6 anonim válasza:
márpedig egészen biztos, hogyha ez egy olyan járat, ami kifelé is arra megy, akkor az a megálló leszálló utasok részére van csak. nem tudhatja, van-e bérleted(városon belül legtöbbször azonos kilóméterre adják a jegyet, ergo ha jegyet vennél, nem tudna adni, mert 0 km-eset adna csak...másik, amit nem szeretnek a távolsági sofőrök, ha helyi járatnak használják őket(szintén nem tudhatta, hogy most te tovább utaznál vele visszafelé, csak nem volt kedved várni...) úgyhogy teljesen jogos, hogy rádszólt. esetleg ha mondjuk integettél volna neki elöl, biztos kinyitotta volna az első ajtót is...szóval igen, van köze hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
tavaly is végig vele utaztam, felvett a templomnál, bevitt a végállomásra, és haza fele is ő hozott
2013. okt. 12. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!