Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Átvert egy taxis. A rendszámát...

Átvert egy taxis. A rendszámát feljegyeztem. Nem adott számlát és a szexuális életemről faggatott meg kávézni akart megállni velem. Dupla árat kért és azt mondta számlával még több lenne. Hol tehetek panaszt?

Figyelt kérdés
Az ilyennek nincs helye az utakon! Nem szeretném hogy más is így járjon. Köd volt,és este féltem kiszállni.

2015. nov. 9. 13:00
1 2 3
 21/29 kovpet ***** válasza:

Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy az a hibás, akit átvertek. Ez néha elkerülhetetlen. De ha ez igaz és tényleg átverés volt, akkor legalább utólag csinálni kell valamit, hogy legalább másokat ne verjenek át ugyan így.

Nem lehet, hogy az áremelés előtt volt 6 ezer az az út, most meg 14? Csak mert 140-körülről egységesen 280-ra emelték az árat, központilag, tehát simán kijöhet, hogy nem is átverés volt az egész.

2015. nov. 10. 12:43
 22/29 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk én sem értem, hogy honnan jöttek a számok.

Ha elöl ültél, akkor láttad a taxi órát, nem?

2015. nov. 10. 16:23
 23/29 A kérdező kommentje:

[link]

Itt jelentettem az "úri embert" , Budapest- Nyugati -Pomáz, most hétvégén az egyik barátom jött 6000 forintért, engem pedig 14.000 ért vittek ugyanezen útvonalon ! Az ilyet ellenőrizzék le, hátha beül hozzá egy ellenőr ezek után, a taxi társaságnak hiába szólnék, szerintem összejátszanak...szemet hunynak felette. A fogyasztóvédelem vagy aki ellenőrző utakat tesz olyannak kell jelenteni. Az ilyennek nincs helye az utakon aki így akar meggazdagodni. Amúgy hátul ültem azt mondta az első ülés eltört, ez az egy taxi állt akkor a nyugatiba....nem láttam rá a taxi órára. Amúgy sem akartam kötekedni vele, mert féltem tőle a szexuális tartalmú kérdései után.

2015. nov. 10. 18:42
 24/29 A kérdező kommentje:
Ez a rendes sárga taxi volt, Budapest taxi. A rendszámát nem írom ki, mert itt kevés ember van, de lehet face-re kiteszem, hogy vigyázzanak vele !
2015. nov. 10. 18:44
 25/29 anonim ***** válasza:

Nyilván azért ültetett hátra, hogy ne lásd az órát.

Egy tanács, nem kell megfogadni.

2 módon utazom taxival:

1. Csak is telefonon rendelem, annak van nyoma, hogy ki vagy, honnan hova. Akkor is telefonon rendelek, amikor jövök haza és a Keletinél áll 2 tucat taxi. Nekem megér 3 percet, hogy ne valami hiénát fogjak ki.

2. Többször mentem vidékre is taxival (120 km), és ott előre megegyeztem az árban, előre kifizettem, és nem volt taxi óra. Nyilván ez sem szabályos, de....

2015. nov. 10. 20:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok.

Mindig van nálam gázspry nőként, de hogy már a taxiban is félni kelljen! Milyen világ ez?

2015. nov. 10. 20:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsokat! Többet nem szednek le ilyen gazemberek. Remélem le fog bukni és megbüntetik,akkor majd rájön megéri e neki egy-egy utason nyerészkedni.
2015. nov. 10. 21:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha Budapesttaxis volt akkor miért a Főtaxinak jelentetted??
2015. nov. 11. 15:05
 29/29 kovpet ***** válasza:
Figyelj, megvan a tarifa. Megvan a táv. Megvan a számla. Vesd össze és kiderül, hogy téged vertek át, vagy nála néztek el valamit.
2015. nov. 11. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!