Igaz-e, hogy a taxisok a száguldozók rendszámát bediktálják a rendőrségnek vagy ilyenkor szólnak nekik CB-n?
Igen!Mindenképpen jó lenne!De...!Evvel mit érnek el?
Tegyük fel bediktálják hogy a fö út 8 szám elött az ABC-123 rendszámú autó száguld!Egy mire egy rendör kiér már sehol se lehet!2.Mivel bizonyitja egy mezei soför vagy taxis?:)
MO-n szerintem biztos h nem igaz.
Még ha igaz is lenne ... taxis bediktálja hogy GHV-988 száguldozik egy 40-es táblánál,kijönnek rendőrek a GHV már rég az M3-ason van , vagy ha még meg is állítanák aminek valljuk be elég kicsi az esélye, hogy tudnák rábizonyítani?Ahhoz traffipax kéne,de mivel az nem volt, csak egy bejelentés,ezért kap egy ejnybebejnyét,és le van zárva az ügy.
Vagy ejnyebejnyét sem kap. Mert a bevett Magyar virtus enged következtetni arra, hogy otthon alszok az autód a háze lőtt, és be vagy jelentve, csak mert a taxis haragszik rád.
Én azon a véleményen vagyok, ha nem hagyják megkeresni, akkor ne is vegyék el. Javarészt nem passzióból lépem túl a sebességhatárokat, hanem mert haladni és dolgozni, pénzt keresni szeretnék. 97' óta van jogsim 0 balesettel. Területi képviselőként havi 6000km a megtett út. Ebből következik számomra, hogy az egész hajcihő arra megy ki, hogy ismét egy bőrt le lehessen húzni mindenkiről. Ugyan, ki az, aki nem szegi meg a sebességhatárokat? Talán, egy robot lesz majd. De, amíg emberek vezetik a járműveiket, addig ez nem fog változni...
Budapesten a taxisok a legtahóbbak.
Meg kell nézni a belvárosban a Rákóczi úton a buszsávban mit művelnek,hányszor akadályozzák a buszokat! Azért mert használhatják a buszsávot nem jelenti azt,hogy uralják is.
BKV-sok tudnának mesélni...
Marhaság!
A taxisok nem használhatják a rendörségi frekvenciát ahogy a mentösökét sem!!
Szerintem ez egy hoax!
Mekkora káosz lenne már atyauristen!!
Elözö vagyok amugy a taxis miért tenne iylet?
Talán elöléptetik érte vagy mi?
Vkinek élénk a fantáziája!!
Az tény hogy külön kiosztott frekvenciák vannak minden szervnek, a taxisok pedig nem hivatalos szerv, és egymás sávjait nem használhatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!