Rá lehet régi rendszám alapján autókra keresni? Vagy van olyan oldal, ahol az új rendszámát megtalálom?
a 88 as trabantnak 1992 ig meg kellett kapnia az új rendszámot.
Ugyhogy a történeted kicsit sántit
Samsungosnak igaza van, képtelenség, hogy a régi rendszám volt rajta amikor eladtátok, vagy nem közlekedhetett 10 éve a régi rendszámmal, max. állhatott egy udvaron.
1990 augusztusától kezdve cserélték a régi rendszámokat, legkésőbb a következő műszaki vizsga alkalmával, ami abban az időben max. 3 év volt, tehát legkésőbb 1994-ben már új rendszáma volt, de a 2000-es évekbeli eladáskor mindenképpen!
Beszéltem apámmal és nagyapámmal. Nagyapám 1988-ban vette a kocsit újonan, és apámnak adta 95-ben. Ő 97-ben eladta. Apámnak elmondtam ezt a rendszámcserés dolgot, és elbizonytalanodott, hogy 2000 környékén a régi rendszámmal látta. Azt mondta, hogy ő az új rendszámra nem emlékszik, de az bizos 2000 környékén a renszám alapján ismerte fel.
Akkor most nem létezik olyan oldal, amire rákérdeztem?
KÖZIGAZGATÁSI ÉS ELEKTRONIKUS KÖZSZOLGÁLTATÁSOK KÖZPONTI HIVATALA 1106 Budapest tárna u 1-3.
Én egy újra forgalomba helyezendő utánfutó adatait voltam kénytelen lekérni így. 1250 Ft-ért nyújtottak adatszolgáltatást, mi volt a régi rendszáma, ki volt az előző tulaj, mikor helyezték forgalomba előszőr, mikor vonták ki, stb.
Tőlük érdeklődj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!