Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rá lehet régi rendszám alapján...

Rá lehet régi rendszám alapján autókra keresni? Vagy van olyan oldal, ahol az új rendszámát megtalálom?

Figyelt kérdés
Meg szeretném keresni a régi családi kocsit, de amikor eladtuk, még a régi típusú rendszám volt rajta (két betű, négy szám). A rendszámkereséses oldalakon csak új rendszámot lehet beütni.
2015. aug. 27. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Jó hogy nem a honfoglaló magyarok kordélyaira akarsz rákeresni:-D
2015. aug. 27. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ. Egyébként nem egy utoljára 40 éve látott autóról van szó, hanem egy kb. 88-as trabiról, amit még kb. 16 éve adtunk el, és 10 éve még láttam az úton is. Tehát él bennem a remény, hogy még "él".
2015. aug. 27. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:

a 88 as trabantnak 1992 ig meg kellett kapnia az új rendszámot.

Ugyhogy a történeted kicsit sántit

2015. aug. 27. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem biztos, hogy 88-as. Nagyjából akkor készült (a 80-as évek végén). Vagy az is lehet, hogy akkor nem volt forgalomban például. Én láttam a kétezres évek első felében a régi rendszámmal.
2015. aug. 27. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Samsungosnak igaza van, képtelenség, hogy a régi rendszám volt rajta amikor eladtátok, vagy nem közlekedhetett 10 éve a régi rendszámmal, max. állhatott egy udvaron.

1990 augusztusától kezdve cserélték a régi rendszámokat, legkésőbb a következő műszaki vizsga alkalmával, ami abban az időben max. 3 év volt, tehát legkésőbb 1994-ben már új rendszáma volt, de a 2000-es évekbeli eladáskor mindenképpen!

2015. aug. 27. 15:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Beszéltem apámmal és nagyapámmal. Nagyapám 1988-ban vette a kocsit újonan, és apámnak adta 95-ben. Ő 97-ben eladta. Apámnak elmondtam ezt a rendszámcserés dolgot, és elbizonytalanodott, hogy 2000 környékén a régi rendszámmal látta. Azt mondta, hogy ő az új rendszámra nem emlékszik, de az bizos 2000 környékén a renszám alapján ismerte fel.

Akkor most nem létezik olyan oldal, amire rákérdeztem?

2015. aug. 27. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, az oldal nem létezik. A keresőoldalakon amúgy se adnak ki személyes információt, csak általánosságokat.
2015. aug. 28. 19:50
 8/8 anonim válasza:

KÖZIGAZGATÁSI ÉS ELEKTRONIKUS KÖZSZOLGÁLTATÁSOK KÖZPONTI HIVATALA 1106 Budapest tárna u 1-3.

Én egy újra forgalomba helyezendő utánfutó adatait voltam kénytelen lekérni így. 1250 Ft-ért nyújtottak adatszolgáltatást, mi volt a régi rendszáma, ki volt az előző tulaj, mikor helyezték forgalomba előszőr, mikor vonták ki, stb.

Tőlük érdeklődj

2015. szept. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!