Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyet megtehet? Mi a szabály...

Ilyet megtehet? Mi a szabály ilyenkor?

Figyelt kérdés
Útkereszteződés.Zöld van,indulok egyenesen,valamivel mögülem egy taxis beelőz,rám húzza a kormányt,mert ő jobbra megy...Én biciklivel voltam,szabályosan a jobb oldalon mentem,bicikliút volt.
2015. okt. 24. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Látod,megtette.. Persze szabálytalan és veszélyes, de ha rendőr nem látta, akkor ez van,maximum magadban szidhatod.
2015. okt. 24. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rendszám megjegyez, taxira írt céges telefonszám megjegyez, diszpécsert azonnal felhívod, bejelented.

Volt, hogy kocsival mentem, amikor egy ilyen fillérhajcsár rámhúzta a kormányt, mert nem akartam beengedni záróvonalon keresztül. Ment a telefon, a következő sarkon félreállította a diszpécser, kipattant a majom toporzékolva őrjöngött, de lett idejemegnyugodni, pár óráig nem kapott címet.

Egy másik esetben az derült ki a telefon után, hogy a texi nem tartozik a céghez, csak a bizalom elnyerése érdekében ragasztja ki egy nagy cég nevét. Megköszönte a diszpécser, és megtették a bejelentést a mezitlábas taxis ellen.

2015. okt. 24. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Szidás megvolt,nem magamban...

legszívesebben utána mentem volna,de elhúzott,rendszámot nem láttam.Nem először csinálták meg velem ezt,jó múltkor egy civil autós.Jó lenne ha az ilyen utak királyai felfognák,hogy nem a Street Road játékban vannak...

Köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 24. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!