Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tapasztalt autóvezetők!...

Tapasztalt autóvezetők! Nektek mennyi időbe telt rendesen megtanulni vezetni? Fontos!

Figyelt kérdés
Nektek mennyi időbe telt rendesen megtanulni vezetni? Ugyanis én kb áprilisban kezdtem el vezetni, és ha minden igaz december 17-én lesz a gyakorlati vizsgám. A tanár szerint van még bőven mit csiszolni a tudásomon, maga a vezetés majdnem tökéletes, de hegynek fel elindulni és hasonló kunsztok nem nagyon mennek, legalábbis elsőre nem, valamint ugye sok mindenre oda kell figyelni, és ez nekem még gondot okoz. Megtanulhatom mindezt decemberig, úgy, hogy még a parkolás és az autópálya is hátra van? Kezdek félni, pedig magabiztosan vezetek!

2015. okt. 20. 09:27
1 2 3
 21/21 mikeXxX ***** válasza:
Áprilistól - decemberig az rengeteg idő megtanulni az alapokat de ettől jól vezetni még nem fogsz azt ne hidd !
2015. okt. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!