Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Koccanasos baleset, mennyi...

Koccanasos baleset, mennyi ido mire kijon a rendorseg?

Figyelt kérdés
Kb 25 perce telefonaltam, de meg mindig remegek, a ven majom nem ismeri el, h atjott a savomba kanyarban.
2015. okt. 16. 15:26
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Debrecen
2015. okt. 16. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Órákba is telhet! Komolyan! Egyszer BUDAPESTEN!!!! vártam majd 2 órát. :(
2015. okt. 16. 15:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Pesten el is hiszem, azert irtam hozza,h melyik varos.
2015. okt. 16. 15:34
 4/17 anonim ***** válasza:

Türelem!

Gondolom van egy, jó esetben két járőr szolgálatban, és egy rakás címük, vagy csak egy, de az elhúzódik. Mindig a koccanásos címeket teszik a sor végére.

2015. okt. 16. 15:34
 5/17 anonim ***** válasza:

Attól függ van-e dolguk. Ha valahol "igazi" balhé van oda fognak vonulni először.

Javaslat:

KAMERÁT az autóba! 20e forint, egy koccanásnak is több a kára!

2015. okt. 16. 15:44
 6/17 anonim ***** válasza:

"KAMERÁT az autóba! 20e forint"

Még annyi sincs.

[link]

De egyébként igazad van, sokszor jön jól!

2015. okt. 16. 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Kiértek már?
2015. okt. 16. 17:15
 8/17 anonim ***** válasza:

# 6

Mondjuk ilyen kamerát tök felesleges venni (tudom, mert nekem is van), semmi sem látszik rajta. A kamera akkor ér valamit ha olvasható a rendszám. Az ilyen fosokon nem olvasható és éjjel semmi sem látszik a képen.

2015. okt. 16. 17:47
 9/17 A kérdező kommentje:

picit több, mint fél óra volt.

köszönöm a válaszokat.

a majom nem ismerte el, így két állítás volt egymással szemben.

a rendőr elég arrogánsan indított, meg se tudtunk szólalni, azt mondta, feljelent mindkettőnket, mert ő így nem tud igazságot tenni.

nem mentünk vissza biztosítani a helyszínt, de ez egxy forgalmas 4 sávos út, és igen, tovább mentünk, mint ahol rámhúzta a kormányt, mentem utána, ugyanis nem is lassított, le kellett dudálnom, hogy ugyan álljon már meg.

a végén az lett, h mindenki megy, amerre lát, a biztosító így nem fog fizetni, csak járhatnánk a bíróságra + fizethetnénk a bírságot, szóval mindenki megcsináltatja a saját kocsiját saját pénzen.

nem térek magamhoz, h nem vagyok vétkes, és nincs is ilyesmire most pénzem, de költhetek el jó sokat, mert ez a vén idióta bambáskodott. kamera meg nincs a közelben.

2015. okt. 16. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:

Tanulópénz.

Balesetnél megállsz, és a helyszínen várod meg a rendőrt, megjegyzed/felírod a másik fél rendszámát, tipusát.

És tetszik vagy nem, ilyenkor megállsz a négysávos úton, háromszög kitesz, akinek nem tetszik, húzhat egy IJ kártyát.

2015. okt. 16. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!