Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem dönthetem el, hogy...

Miért nem dönthetem el, hogy akarok-e az autómba TPMS-t?

Figyelt kérdés

Azt gondolom a biztonság..De miért nem 30 évvel ezelőtt? A technikai színvonal már megengedte volna, és a gumi köpenyek is rosszabb minőségűek voltak talán. Borzasztóan drága, az ár-érték aránya nagyon rossz. A beruházást négy-öt évente meg kell ismételni. Engem most -az eddigi szokásomtól eltérően- arra ösztönöz, hogy ne használjak téli gumit, amíg az is kötelező nem lesz.

Apropó: és még egyszer biztonság: tessék mondani a ködlámpa miért nem alapfelszereltség az autókban?

2015. okt. 9. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezeket a "kötelező" dolgokat a gyárak lobbizzák ki hogy nagyobb legyen a bevétel. Semmi sincs ingyen.Ez konkrétan teljesen felesleges dolog is ráadásul.Mégis hány baleset van abból hogy egy gumiban nem 2.4 hanem 1.9 bár nyomás van? Kb nulla.Egy defektet meg nem fog jelezni az csak megtörténik és azonnal elrántja a kocsit. De a defektmentes gumi az persze nem kötelező... A kötelező dolgokat meg szépen bele lehet építeni az árba. Soha ne gondold hogy bármit is emberbaráti szeretetből vezetnek be,mindennek van mögöttes anyagi mozgatórugója.
2015. okt. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!