Tüsszentés vezetés közben?
Figyelt kérdés
Hogy kezelitek, ha tüsszenteni kell vezetés közben? Nem féltek, hogy hirtelen elrántjátok a kormányt és baleset lesz? Én mindig tartok ettől... :o)2015. szept. 30. 12:27
2/9 anonim 

válasza:

Szereltem fel belső ablaktörlőt.
3/9 anonim 

válasza:

Nem félek tőle, hogy elrántom a kormányt. Az a dolog titka, hogy időben kell elengedni.
4/9 anonim 

válasza:

csavarja az orrom..jobb kézzel fogom a kormányt, bal kézzel benyúlok az ajtózsebbe, és kiveszem az odakészített nagyobbacska zsebkendőt, vagy papírtörlőt...az orromhoz/számhoz tarom, miközben jön a hapci..na erre az 1,6 mp-re nem látok semmit...a pár évtized alatt még nem sikerült elrántanom a kormányt, elütnöm egy őzet, gyalogost, nem csináltam balesetet..és..nem csuláztam tele a szélvédőt sem..kendőt visszatesz, örül...
na, próbáld ki...persze ha akkor kotorászol valami papírzsebkendő után..
5/9 anonim 

válasza:

Sajnos nekem nem szokott időm lenni a zsepihez nyúlni, hirtelen jön. De ha az egyik kezed a kormányon, másik az orrod előtt, akkor nem szaladsz le az útról. De tény, hogy olyankor nem lát az ember néhány pillanatig
6/9 anonim 

válasza:

Nem kell ettől félni. Egyébként ha tüsszentened kell nyomd a nyelved a szájpadlásodhoz és meglátod hogy nem fog menni. Utána csak egyszerűen kifújod az orrod és kész. De ezt is csak akkor használd ha meleg a helyzet a forgalomban.
7/9 anonim 

válasza:

Én akkor szoktam elrántani a kormányt mikor fingok.....a múltkor babot ettem szilvával...képzelheted mi volt......
8/9 anonim 

válasza:

Nyomok egy parkettát, befogom a szemem és rémülten kiáltozok.
9/9 anonim 

válasza:

Persze kapaszkodni kell a kormányban, és nehogy elengedd egy pillanatra, mert rögtön tarkón lő a fejtámaszban lévő beépített gépfegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!