Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lenne egy nagy kérdésem . Már...

Lenne egy nagy kérdésem . Már a 15 orája Vezetek B kategóriás jogositványt csinálom .10 Órát ebböl a pályán töltöttem az oktatómmal és csak kuplung kiengedés 1 ell mentem gáz nélkül. Most forgalomba vagyok?

Figyelt kérdés

Vezetés,Gyakorlati vezetés, B kategoria

Hogy lehet igy megtanulni vezetni?

Feszt beszol hogy igy ugy amugy . és mindig olyan ideges vagyok hogy nem nézek szét annyira stb apró hibák . Belenyul bele fékez . Eszt nemértem komolyan?

2015. szept. 16. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ebből az jön le, hogy begyakoroltál hülyeségeket, ami berögzült, s zokon veszed az oktatódtól, hogy nem tetszik neki, amit csinálsz.

Szerinted tudsz vezetni, ennek ellent mond - bár ez a kisebb gond - hogy lassan reagálsz, a nagyobb baj az, hogy rosszul.

Vizsgán megbuktatnak, ha nem csinálod azokat a mozdulatokat, ami kötelező, kevés, ha csak a szemedet mozgatod a fejnek is mozdulni kell.

Ezzel a hozzáállással szerintem másik oktatóval sem leszel előrébb.

Az már történelem, hogy az elméleti vizsgán hogy sikerült sorozatosan megbukni, de az a forgalomra is kihathat, nincs idő egy-egy forgalmi helyzetben a szabályokon gondolkozni, ott dönteni és cselekedni kell.

2015. szept. 16. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Ami nem megy totál felesleges erőltetni. 10 éve tettem le a jogsit pont egy ilyen oktatóm volt nekem is. Beleugatott mindenbe belenyúlt a kormányba kis idegbeteg kecskeszakállas okostojás 60kg. A vérnyomásom már 220 volt amikor mentem vezetni, vérbe forogtak a szemeim és csak 8 órát vezettem nála.

Az járt a fejemben ha még egyszer beugat vagy belenyúl a kormányba letépem a szakállát és megetetem vele.Hmm és a 9 órán belenyúlt a kormányba. Leállítottam az autót és mondtam neki a bulinak vége, kivagy rúgva. Aztán elmentem sörözni a haverokkal :) 2 nap múlva találtam egy oktatót egy fiatal nő személyében Toyota Yaris-al folytattam autós karrierem. Kedves volt EGYSZER SEM kapott a kormányhoz ha szólt azt kedvesen de határozottan tette.

Úsztam a boldogságban, minden óra után sikerélményem volt. Mindent megtettem amit kért első szóra mint a kisangyal. Elsőre levizsgáztam és megöleltem.! azóta több mint 300 ezer kilométert vezettem baleset nélkül. Persze tutti hogy nem csak az oktatókban van a hiba és nekik se könnyű. Viszont az teljesen biztos hogy egy kedves de határozott ember irányítása alatt könnyedén megtanulhat bárki vezetni és nem érzi hülyének magát amíg tanuló.

2015. szept. 16. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy,nem két autót vezettél?Hol?Erre mondtam,hogy azért mert a földúton a semmi közepén, nem okoztál balesetet, talán még le sem fulladtál,attól még nem tudsz vezetni.

Azt csak te tudod ,hogy milyen az oktató, ettől függetlenül is lehet egy szemét alak, mi ezt nem tudjuk így eldönteni, de tényleg gondold végig,hogy ő a rossz vagy csak te tartod-e többre a képességeid.(vagy talán mindkettő)

2015. szept. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!