Azt hallottam hogy megszigorították a PÁV-ot és 10-ből 9-en elbuknak, igaz ez?
de melyik PÁV-ot?
a PÁV-I-en eddig a 90% elhasalt, de ha PÁV-III-at akarsz, azt tuti megadják.
Ha elhasalsz, akkor van lehetőség fellebezni és mégegyszer megpróbálni. Szóval nem feltétlenül kell kivárni a 2 évet.
Mellesleg a PÁV II. sem volt annyira vészes, a pszihomúkos néni meg tök jó fej volt. A legelső feladatot egy kicsit elkapkodtam (meg egy is kis izgalom is volt bennem), egy kicsit elbeszélgettünk róla, aztán mondta, hogy fussak rajta még egy kört, de most ne akarjam olyan gyorsan csinálni.
ez tény ... hát mutasd a jobbik arcodat :)
de lényega lényeg h a PÁV-III-on sztem nimcs olyan ember, aki elhasalna, igazából nem is érdekli őket, semmi tétje. Más egy PÁV-I ugye. és valóban fellebbezhetsz utána, ott meg már tuti megadják (de hidd el, elsőre is)
"De olyat is hallottam hogy ha nem vagyok szimpi nekik akkor lehet mondjuk 50pontból 50em, teljesíthetem akár a 100%-ot is, akkor is elbuktatnak, nem tudom mennyire valós ez
"
Urban legend. A PÁV I/II/III-on a feladatok eredményeit grafikonon kapja meg a pszichológus, az vagy benne vna a tűrésben, vagy nincs.
Esetleg a kérdéses feladatra adott válaszok alapján kérdezhet be olyat, amin elhasalsz, de ahhoz már nagyon kreténnek kell lenni.
Aki a PÁV III-on nem megy át, az tényleg ne kapjon hivatásos jogsit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!