Milyen hiba miatt kellett pótvizsgáznod városi vezetésen?
A kérdés pusztán a kíváncsiság (és egy baráti beszélgetés) szülötte :)
Ha nem sikerült elsőre a városi vizsgád, mi miatt buktattak meg?
És jogos volt a buktatás, vagy csak belekötöttek valamibe, hogy nehogy már mindenki átmenjen? :)
Ez csak duma és kerítés, hogy azért húztak meg, mert meg akartak:D
Azért bukik meg valaki, mert baromságot csinál:)
Egyszer ezt a sztorit elmeséltem már itt, de csak röviden:
12 éve volt már lassan.
Útvonal balról parkolók, jobbról töltés, út végén forduló, visszafelé benyögi a vizsgabiztos, hogy itt parkoljunk (útvonal szerint nem ott kellett volna) Párhuzamos helyek így már jobb oldalon. Egy furgon után egy szem szabad hely. Beállok, tolatva, korrigálás nélkül. Majd utána mondja, hogy szálljak ki megnézni hol állok. Egy lámpaoszlopon volt a rokitábla, nem túl magasan, az említett furgon szemből takarta, mellé érve pedig a tetőtől már nem látszott a vezetőülésből. Felfestés akkor még nem csak ott, az egész utcában sem volt. (Így érzésből kellett eldönteni még azt is, hogy 1 vagy 2 helynek felelne meg ha úgy alakul és hogyan álljon be az ember). Persze ez buktatós hiba, ez van. Ugye való életben kiszáll az ember, észreveszi, odébbáll, itt pedig nagyon olyan érzésem volt, hogy rám volt játszva ügyesen. Igazából szerintem az fájt neki, hogy előtte a rutinon is nála vizsgáztam és aznap csak én mentem át 7 emberből (előtte is minden vizsga elsőre meglett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!