Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy barátomnak autóbalesete...

Egy barátomnak autóbalesete volt ő túlélte, de a közös barátunk a helyszínen meghalt. Hogy lehet ezt feldolgozni? Aki ilyet túlélt hogy tette túl magát rajta?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, h magam mellé nézek és a barátom holtan fekszik beszorulva egy roncsba én meg alig élek az anyósülésen mellette... Szörnyű!
2010. márc. 10. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Így van, többet kell drogozni, inni, főleg gyorsan hajtani csúszós uton!

Nem sajnálok senkit, aki így járt, csak a szerencsétlent és családját.

Remélem jobb emberek lesztek, de sajna tudok olyat, aki megismételte a mutatványt.

2010. márc. 12. 21:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért olyan egyértelmű, hogy kizárólag alkoholos, ill. drogos befolyásoltság alatt történnek tragédiák... Szó nem volt egyik kommentben sem ilyenről, de, ha így is lett volna, ember volt mindegyik, akinek voltak érzései és családja, szerettei, barátai... Én az ellenségemnek sem kívánnék ilyen halált!
2010. márc. 12. 21:32
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
Jó, akkor szimplán gyökerek vagytok.
2010. márc. 13. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
Osztom
2010. márc. 13. 10:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

44% és 74% majd megyek kiröhögni titeket, ha meghaltatok. Ti vagytok a gyökerek. Autóbaleset ti nyomorékok, akármi miatt megtörténhet, nem kell hozzá se drog, se pia, se semmi, elég 1 rossz mozdulat, 1 másodpercnyi figyelmetlenség és kész a baj. Rohadjatok meg, de komolyan :S

Kérdezőnek: részvétem! Nekem már egy családtag elvesztése is rengeteg fájdalommal járt, nem tudom elképzelni milyen lenne, ha a barátaim balesetben meghalnának és meg túlélném... Légy nagyon erős, beszélj róla, sírj és türelem. Idővel enyhül majd minden fájdalom. Kitartás!

2010. márc. 13. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Ami a legrosszabb az az,ha te vezetsz és a te hibádból adódóan meghal a kocsiban a barátod,hozzátartozód:S ,és te tuléled.Remélem velem nem fog semmi ilyesmi megtörténni és részvétem az összes szomoru embernek
2010. márc. 13. 11:22
 17/20 A kérdező kommentje:

44% és 74%! Akkor ezekszerint a ti családotok véleményetek szerint örömünnepet ülne, ha tegyük fel meghalnátok aútóbalesetben (mondjuk pont a saját hibátokból)? Biztos vagyok benne, hogy nem,még akkor sem, ha piásan, vagy esetleg drogosan történne az eset... (Bár tudom, h ti ilyet sosem tennétek... ez legalább dícséretes, ha már emberség az nem szorult belétek!) A ti családotok szíve is megszakadna, mert szeretnek benneteket!

Nem értem, hogy miért kell kárörvendeni... ha értelmesen nem tudtok hozzászólni a témához, akkor inkább ne kommenteljetek! Keressetek kárörvendős topicot, biztos akadnak ott hozzátok hasonló emberek, akikkek tudtok örömködni más emberek fájdalmán, betegségeken, egyéb haláleseteken, stb... széles a skála! Sok sikert!

2010. márc. 13. 11:49
 18/20 anonim ***** válasza:
15%
Oh, de megható volt a szónoklat, mindjárt sírok!
2010. márc. 13. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

K.rvára nem tudok örülni a nyomorotoknak, maximális részvétem mindenkinek. Az én mondandóm lényege az, hogy ne csodálkozzon és ne is sajnáltassa magát senki, ha így jár. Kivétel nélkül mindenki felelőtlen volt az autóban, bár mi is a körülmény!

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Te mivel járultál hozzá, hogy biztonságosabb legyen a vezetés/utazás! Mondtad a sofőrnek, hogy lassabban közlekedjen, vagy figyeljen jobban?!

Mikor tanuljátok már meg végre, hogy beülni valaki mellé is felelősséggel jár!

Én ha beülök valaki mellé, az az első mondatom, hogy lassan menjél, mert félős vagyok (ami nem igaz, csak soha senkiben nem bízom meg, ha vezetni kell)!

Ha ciki azt mondani az autóban, hogy nem akarsz még meghalni ezért vezessen óvatosan, akkor lehet rontani a statisztikán!

2010. márc. 13. 13:12
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 44%! Nem meghatni akartalak és végképp nem megríkatni...

Kedves 74%! Abban maximálisan igazad van, hogy vezetni is és beülni valaki mellé egyaránt felelősséggel jár, ezt nem is vitatta senki, szerintem! Általában minden autóbaleset valami figyelmetlenségből, vagy egyetlen rossz döntésből adódik, ez is egyértelmű mindenki számára, én itt nem is a baleset körülményeit firtattam, de akár arra is ki lehet térni, mert talán van, aki okul más hibájából és talán a körülményeknek megfelőlen választ pl. sebességet, vagy beköti a biztonsági övet (ha eddig nem tette)...

Bár sajnos sokan vannak úgy vele, hogy ez velük sosem történhet meg, de végtelenségig nem lehet kísérteni a sorsot! Én pl. a barátaimra is nagyon "haragszom", de már mit érek vele, visszaforgatni az időt nem lehet, sajnos ők is már csak a statisztikát rontják...:(

2010. márc. 13. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!