Volt már részetek akármilyen balesetben?
A vonatom elé hajtott egy betegszállító, személyi sérülés nem történt, de a napomat alaposan átszervezte az a fåsz.
Ezen kívül koccanás elszenvedője is voltam kétszer, egyszer kisodródtam tükörjégen, továbbá busz tört tükröt kétszer (sajátot ill idegen járműét). Továbbá vadat gázoltunk autópályán és láttam három gyalogosgázolást is.
Ez 30 évre nekem elég is, többet nem kérek, köszönöm :)
Sorolom:
1983 Szeged, egy segédmotorost elütöttem, a Simson totálkáros lett (váztörés), a motoros megúszta.
1984 Fábiánsebestyén: a saját bátyámat vontattam egy Trabanttal, és amikor megérkeztünk, nekem jött a működésképtelen Skoda 1000-rel, mert elbambult. Lámpák, lökhárító, lemezmunka, lábbal kinyomás.
1998 Csanytelek, az első leesett havon megcsúsztam, kivertem a faluhatár táblát.(lökhárító, fényszóró, rácsok, egyebek)
Rá két hétre a lesett második hónál ugyanazt a táblát ismét kiütöttem ugyanott, ugyanúgy. Minden csere megint.
2000. Egy kis polszkival kihajtottam a forgalomba, s oldalról belém jött egy teherautó, de hótziccer, hogy nem 50-nel ment. Oldallyukadás a kiskocsin.
2002 Sándorfalva: Megcsúsztam egy fáról lehullott dérrétegen, Opel Combó gazdasági totálkár, betonkerítés győzött.
Ja ez 31 év alatt jött össze.
Előző vagyok, egyet elfelejtettem.
2010, London, 12t teherkocsi. Gyógyszerszállítás közben felakadtam vele egy dekoratív vaskerítésre, tűzoltók vágtak le róla flexel. Mármint a vasoszlop talpát flexelték el, hogy kiszabaduljon a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!