Hogy lehet kikerülni, észrevenni a "rádrepülő" galambot, vezetés közben?
Figyelt kérdés
Szélvédön toccsant szét szegény pára!Nagyon sajnálom azt sem tudom,hoyg került oda?Forgalmas kersezteződésben mentem!2010. márc. 8. 23:59
11/16 anonim válasza:
Szasztok. Én mozdonyvezető vagyok, a fácánokat, őzeket kutyákat nem szeretem elgázolni, ha tudok fékezek vagy megállok. De azt le se sz@rom ha egy suzuki swiftet vagy egy böszme nagy bömbit belegyalulok a bazaltba. Csak akkor van fék, ha koppanik :D
12/16 anonim válasza:
Nekem egyszer egy megtermedt varjú vitte le a tükrömet. Mikor megálltam csak pislogtam, hogy a jószág tovább károg.Kb 150-el mentem az a szerencsétlen meg az út közepén sziesztázott.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!8.33-as tudod azok a "sza@ok",ahogy te fogalmazol élőlények és direkt biztos TE sem ütnéd el őket!
Sziasztok!
Turbós úthengeres, mozdonyvezető,varjús nagyon nagy!!:)nagyon tetszett:))
2010. márc. 10. 07:47
14/16 anonim válasza:
Én verebeket ütöttem el, sajnáltam őket.
15/16 anonim válasza:
8,33 Te primitív köcsög,remélem a következő kamion leszorít és ott fogsz vergődni az árokban az meg röhög a visszapillantóba.A bőröd nem ér 10 fillért te hombár!!!
16/16 anonim válasza:
Persze, majd inkább kikerülöm a szegény galambocskát, és megyek neki a szembejövőnek. Neked mit tanított a vezetésoktatód? Erősen fogd a kormányt, ne rántsd el, üsd el a galambot, macskát, miegyebet. Majd egy rohadt galamb miatt hal meg tíz ember, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!