Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy lehet kikerülni, észreven...

Hogy lehet kikerülni, észrevenni a "rádrepülő" galambot, vezetés közben?

Figyelt kérdés
Szélvédön toccsant szét szegény pára!Nagyon sajnálom azt sem tudom,hoyg került oda?Forgalmas kersezteződésben mentem!
2010. márc. 8. 23:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
sehogy. ha gyorsabban haladsz, mint a galamb természetes ellensége, akkor nem sok esély van, ...
2010. márc. 9. 00:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se tudod kivédeni.Nekem tavaly nyáron egy cinege repült az üvegnek rögtön el is pusztult.
2010. márc. 9. 01:15
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
A Tatuin nevű kisbolygón keresd meg Yoda mester,és miután kiképzett,.. Jedi mester lettél...akkor kitudod már ezt védeni. Az erő legyen veled.
2010. márc. 9. 06:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!:D Utolsó hozzászolónak:akkor gyúrok rá vazze:D:D
2010. márc. 9. 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Fess ragadozó madarak sziluettjét a szélvédődre.
2010. márc. 9. 08:27
 6/16 anonim ***** válasza:
1%

Na és ha megdöglött mi van?Nem fontosabb hogy a kocsinak semmi baja ne legyen?Mi meg jöttünk haza vidékről,autóúton,és a kö.csög fácán(a szétterített,jó színes tollaival hadonászott az út közepén,szemben jöttek,és úgy ahogy volt,elütöttem.

Ki a kocsiból,ellenőrzés,hogy nem-e lett karc a kocsin,érdekes,hogy egy szem karc se lett rajta,vissza kocsiba,és folytattam utamat.Kit érdekelt a döglött fácánmadár.Valahogy le se tudom sz@rni.Mondjuk a kocsi se nagyon érdekel,ha összekarcolódik az az igazság.Ugyse én javíttatnám ki.Totális közönyként venném tudomásul ha mégis lenne a kocsiban kár.Döglött madár elég murisan festett az út közepén,és az volt a legviccesebb,hogy halál áramvonalasan kaptam el a kocsivaL,ÉS ÚGY PUFFANT LE,HOGY ÖRÖM VOLT NÉZNI!!

2010. márc. 9. 08:33
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
8.33 az ilyen hozzáállásúak miatt rohasztjuk a szét a Földet. Persze téged ez sem érdekel.
2010. márc. 9. 08:54
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
ma 8:33 kedvéért kölcsön kértem a BKV-tól egy turbós úthengert. Szerintem fel fogom ismerni a kocsiját, mert vagy egy alap kutyköz. Suzuki Swift valami undorító színnel, vagy egy böszme nagy BMW. És áthajtok rajta, oda-vissza-oda-vissza, és leszarom, ha kipukkan az úthenger kereke, mert nem én javítom, hanem Hagyó Miki, meg Demszky Gabi. Majd csinálok a pépes-véres fémlemezről pár képet a mobilommal, és felrakom a netre. Sőt, lehet, hogy megkérek valami spant, hogy videjózza mán le.
2010. márc. 9. 09:26
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
08:33 szánalmas vagy
2010. márc. 9. 09:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szabad vezetés közben madarakat kerülgetni, mert baleset lehet a vége. Mi egyszer verebet ütöttünk, nagyon sajnáltam szegénykét.
2010. márc. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!