Miért rázta rám az öklét a Mercis fazon ebben a szituban?
Minden újabb válaszból tanulok valamit
Kedves utolsó. Te biztos jogsival a kezedben születtél és vezetni is tudtàl magadtól így neked szabad közlekedned bàrhol én és többi friss jogsis béns társaim majd csak a hatàrban közledünk egy földúton rutint szerezve nehogy zavarjunk. A te logikàdat követve a kisbaba se tanuljon meg járni mert zavarja a járni tudókat... A többieknek köszi.
Valahol igaza van kedves kérdező az utolsónak. Nekem 4 hónapja van jogsim, Igaz még csak 6000 km autóztam, ami nem sok.
De nekem azt mondták, ne blokkoljak le, hanem vezessenek a reflexeim, illetve az ilyen parasztoknak szóljak vissza.
Naponta nem egy embernek beszólók én is mert se az indexet nem ismeri és úgy vált sávot, vagy csak átrántja az autót elém. Szembe jön az egyirányúba, millió egy dolog.
Én azt tanultam, hogy utakon Farkas törvények vannak. Bármennyire is nem helyes, ez van. Magam tapsztaltam első órám első perceibe, hogy lenyomnak az útról.
Ha ezt tényleg magadra veszed, akkor kár a jogsi neked. És tényleg kár az autó.
2 héte volt jogsim, mikor egy mercis be akart elém vágni, nem engedtem be, majd villantott párat, kiraktam a kezem, középső ujjammal felfelé.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!