Bunkó autós vs motoros, mi a legjobb módszer a megleckéztetésre?
Tettél te KRESZ vizsgát?!
Csak mert ez pont vizsgakérdés, hogy hogyan kell kezelni a szabálytalankodókat és elárulom, hogy rohadtul nem így!
kérdező!
a kérdésed több sebből vérzik..példul ki a bunkó? mert úgy néz ki, hogy te tökéletes vagy, csak a többi gyökér..
mit értesz megleckéztetésen?
azzal óvatosan kell bánni, nehogy te fuss bele két háromszáz pofonba..
még szerencse, hogy fáradt voltál...képzelem, mi lett volna, ha friss vagy...
jééézusom..
A cím helyesen: Bunkó autós vs bunkó motoros
Kérdező, picinyem, a közlekedés nem homokozó, itt nem leckéztetgetjük a másikat. Már csak azért sem, mert a végén te jársz rosszul.
Szedjél nyugibogyót, vagy ne motorozz, ha ennyire gyengék az idegeid.
Amíg otthon gubbasztasz magzatpózban a takaró alatt, ismételgesd a következő mondatot: "a közúton a hülyéktől a lehető legnagyobb távolságot tartjuk, nem leckéztetgetjük őket."
Egyikkel sem kell sokat törődni, el kell engedni aztán menjen.
Motorosként amúgy se jó pattogni mert úgyis te húzod a rövidebbet: felborítanak mint egy büdösbogarat, nem ér annyit az egész cécó ( ezt mint motoros írom). Én mindig inkább félreállok, elengedem ha ilyen tapad a hátam mögött, legyen motoros vagy autós. Nem vagyok én önkéntes rendőr...
Amikor valaki leckéztetni akar (FÜGGETLENÜL attól, hogy ki volt a hibás, mert mindegy...), abból mindig a "nagyot fingani akarás helyett beszarás" dolog lesz, első emlékképként egy kórlapot tartó nővérrel.
Tapasztalat... volt amikor belementem az ilyen "te akkor sem fogsz elém beférni" játékba, aztán a kanyarban nem adta ki úgy ahogy elképzeltem. Miután valahogy sikerült elkerülni a dupla csattot, mindketten észhez tértünk...
Engedd előre,utána gyorsan előzzd meg(mert nehogy rádhuzza) és
csapd le a visszapillantóját azt húz el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!