Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezzel az lehetett a célja,...

Ezzel az lehetett a célja, hogy megállítson?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy kék E39-es BMW előzött lakott területen egy másik lassan haladó autóst, én pedig szembe jöttem vele és elég közel volt, én a helyében nem vállalkoztam volna az előzésre, és ahogy előzött egyszer csak felkapcsolta a távolságit, én pedig semmit sem láttam így azonnal fékeztem és villogtam neki,hogy kapcsolja ki, ő pedig befejezte az előzést, és ahogy a tükörben láttam utána le is kapcsolta.

A célját elérte, már ha az volt,hogy álljak meg vagy lassítsak, de akkor is felháborító, ez már a pofátlanság netovábbja...

Tapasztalt már valaki hasonlót?

2015. máj. 23. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Mit vársz BMW tulajtól? :P
2015. máj. 23. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez az ilyeneknél bevett szokás. Ez kb. azt jelenti, hogy "takarodj az utamból, most az enyém ez a sáv". Technikailag sajnos igaza van, mert amikor előz, akkor tényleg az övé, és általában ő az erősebb, neked nem sok esélyed/lehetőséged marad. Ilyenkor sajnos nem tehetsz mást, mint vagy lehúzódsz, vagy besatuzol, szerencsés esetben, ha még messze van, elég a finom fékezés, az a lényeg, hogy a KRESZ szerint neked kötelességed mindent megtenni, hogy elhárítsd a lehetséges balesetet. A te szempontodból az ő szabálytalankodása irreleváns. A refizéssel ezt adja a tudtodra. Lehet mérgelődni, szidni az anyját, de azzal csak a mi vérnyomásunk megy föl. Ha rendszeresen vezetsz, egy idő múlva immunis leszel és te is megszokod, hogy majmokkal osztozkodsz a közutakon. :(
2015. máj. 23. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, előfordul.Magánbusszal mentünk, szembe jött egy nagy bmw, erősen vakított..ráhúztam a pótlólag felszerelt ködfényt is, erre olyan fényt lökött, hogy azonnal satuzni kellett.. ő nyert.

jobb a békesség.

2015. máj. 23. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennek is már alapból vakító volt a fénye, valami LED-es szar volt, a távolságijától pedig bárki megállt volna.
2015. máj. 23. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Na vagány hogy ilyenek kocsikáznak az utakon, akik még a villantást sem értik...

Csak annyi volt a célja hogy lassits, mert látta hogy necces a helyzet, és gondolom mindenkinek jobb lett igy hogy nem karambol lett a vége. Ha nem BMW hanem mondjuk Toyota lett volna, akkor még rendesnek is lett volna elkönyvelve?

2015. máj. 23. 19:15
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:

Volt már ilyenben részem, nem értem hogy mi a gondod.

A BMW-s: márjafüggetlenül, okkal/ok nélkül előfordul hogy valaki belemegy necces helyzetbe. Lehet szidni, megèrdemli.

Te: lehetne benned annyi életösztön, hogy ilyen alkalommal automatikusan fékezz. Összecsattantok, a ugyanúgy megsérülsz vétlenként is.

2015. máj. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!