Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz, hogy 300. 000 HUF lesz...

Vezerdinka kérdése:

Igaz, hogy 300. 000 HUF lesz a "B" kat. Jogsi? Ha igen, akkor mikor lép érvénybe?

Figyelt kérdés
Nem találtam ugyanis semmi érdemleges dolgot ezzel kapcs. a neten, szóval "ti maradtatok":D Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
2010. febr. 25. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
De ezt így honnan szeded? Mert ha igaz lenne, biztos csomó oldalon ki lenne írva cikként pl.
2010. febr. 25. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 2éve vizsgáztam, már akkor is azt mondták, megdrágítják, szigorítják...szóval majd egyszer:)
2010. febr. 25. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem nem igaz.

A vizsgadíjakat emelték pl a

forgalmi 11,000

a rutin 6,000

A kresz 3,000

Az óradíjak: 2,500/óra és 30 órát kell venni.

A kresz oktatás kb 20,000

Az eü-t nem tudom ,de ha összeszeded akkor nincs 300,000

2010. febr. 25. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
A rutin mióta 6000? 2 napja fizettem, 4700 volt.
2010. febr. 25. 13:29
 5/10 anonim válasza:
Az áremelésről szóló cikk elolvasható: [link]
2010. febr. 25. 14:08
 6/10 anonim válasza:
67%
Jujj, asszem mégse lesz jogsim mostanában, xd
2010. febr. 25. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát így mondjuk az én évekkel ezelőtt megszerzett jogsim többet fog érni, viszont vigasztalja a többieket, hogy nekem meg kocsit fenntartani nincs pénzem, hiába van jogosítványom :P
2010. febr. 25. 15:40
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi az eddig érkezett válaszokat:)

egyébként csak egy kérdés volt, nem kijelentés (akkor nyilván nem gyakorikerdesek.hu-ra írtam volna:D)

amúgy azt pl én sem értem, hogy ha valaki megszerzi a jogsit, ami ugye egy évig csak ideiglenes, akkor onnantól kezdve 2 típusú ember van: aki minden nap vezet, meg aki egy évig egyszer sem. akkor így hogy akadályozzák meg a baleseteket?:)

2010. febr. 26. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha baleset van, akkor kijönnek helyszínelni, meg összeszedni a testrészeket :P

Mondjuk én nem tartozom abba a körbe, aki nem vezetett a jogsi után. Én igen sokat vezettem abban az időben, akkor még volt pénz. Csak mostanában van, hogy "Ön dönt: ESZIK, vagy vezet"...

2010. febr. 27. 04:19
 10/10 anonim ***** válasza:

"amúgy azt pl én sem értem, hogy ha valaki megszerzi a jogsit, ami ugye egy évig csak ideiglenes"

2 évig kezdő jogosítványnak minősül, nem ideiglenesnek. Amúgy nem mindenkinem KELL a jogosítvány, lehet mikor csinálja, akkor pont kéne, utána meg nem. Én is most tanulok, de 100%, hogy nem fogok tudni és nem is kell majd naponta vezetnem, mert egyrészt nem szükséges, másrészt akkor természetesen nekem kéne a családi kocsit nagyrészt fenntartani (érts ezalatt egy lassan 30 éves autókát :D) és azt csak főiskolai ösztöndíjból eléggé húzós lenne... :) Elég a jogsit saját pénzből állni, de ettől független kétlem, hogy jövőre már ilyen horror összeget kérnének el. :)

2010. febr. 27. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!