Igaz, hogy 300. 000 HUF lesz a "B" kat. Jogsi? Ha igen, akkor mikor lép érvénybe?
Nem nem igaz.
A vizsgadíjakat emelték pl a
forgalmi 11,000
a rutin 6,000
A kresz 3,000
Az óradíjak: 2,500/óra és 30 órát kell venni.
A kresz oktatás kb 20,000
Az eü-t nem tudom ,de ha összeszeded akkor nincs 300,000
köszi az eddig érkezett válaszokat:)
egyébként csak egy kérdés volt, nem kijelentés (akkor nyilván nem gyakorikerdesek.hu-ra írtam volna:D)
amúgy azt pl én sem értem, hogy ha valaki megszerzi a jogsit, ami ugye egy évig csak ideiglenes, akkor onnantól kezdve 2 típusú ember van: aki minden nap vezet, meg aki egy évig egyszer sem. akkor így hogy akadályozzák meg a baleseteket?:)
Sehogy. Ha baleset van, akkor kijönnek helyszínelni, meg összeszedni a testrészeket :P
Mondjuk én nem tartozom abba a körbe, aki nem vezetett a jogsi után. Én igen sokat vezettem abban az időben, akkor még volt pénz. Csak mostanában van, hogy "Ön dönt: ESZIK, vagy vezet"...
"amúgy azt pl én sem értem, hogy ha valaki megszerzi a jogsit, ami ugye egy évig csak ideiglenes"
2 évig kezdő jogosítványnak minősül, nem ideiglenesnek. Amúgy nem mindenkinem KELL a jogosítvány, lehet mikor csinálja, akkor pont kéne, utána meg nem. Én is most tanulok, de 100%, hogy nem fogok tudni és nem is kell majd naponta vezetnem, mert egyrészt nem szükséges, másrészt akkor természetesen nekem kéne a családi kocsit nagyrészt fenntartani (érts ezalatt egy lassan 30 éves autókát :D) és azt csak főiskolai ösztöndíjból eléggé húzós lenne... :) Elég a jogsit saját pénzből állni, de ettől független kétlem, hogy jövőre már ilyen horror összeget kérnének el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!