Eladtam az autóm gyorsan a vev gyorsan ment vele, letraffizták nekem jött a bírság. most mi lesz?
Az lenne a kérdésem,hogy járt e már így valaki??
Üzembentartója voltam egy személygépkocsinak, melyről 2015.április 25-én lemondtam a tulaja pedig ugyanazon a napon eladta 16óra 45 perckor melyről persze adásvételi szerződés is készült 2 tanú aláírással együtt , majd rá egy hétre kapok egy csekket a vásárosnaményi rfk-tól miszerint 2015 aprilis 25-én 17 óra 32 perckor Hajdúsámsonban a megengedett 50km/h helyett 90km/h sebességgel haladtam ezért 60 ezer forint birságot szabtak ki, egyből bementem az okmányirodába kérni egy fénymásolatot az adásvételiről amit aztán el is küldtem a Vásárosnaményi rfk-nak melyről még ma sem kaptam választ, és időközben újjabb gyorshajtást követtek el a vevők debrecenben a sámsoni úton miszerint 50 km/h helyett 71 km/h val haladtak így megint csak nekem küldték a bírságot ami 30 ezer ft.
Na most április 25 én lett eladva a kocsi szombati nap,és a tulaja hétfőn reggel 27.én jelentette le azt szeretném megtudni,.hogy mennyi idő alatt fut ez át a jármünyilvántartási rendszerben? ,és mikor megy le a nevemről? Sajnos annyira elvagyok keseredve ,hogy már azt sem tudom mit csináljak, még egy levelet sem tudok addig írni a vásárosnaményi rfk-nak míg vissza nem küldik nekem az adásvételi másolatát mert az előző 60 ezres bírság bizonyitása képpen küldtem el nekik hogy lássák hogy én már nem rendelkezem a jármü használatával.
Ha valaki volt már ebben a helyzetben legyen szives segítsen már nekem ,hogy mire is számíthatok valójában??
Ne aggódj ,az adásvételi bizonyítja ,hogy a kocsi már nem volt a tiéd a gyorshajtások ideje alatt!
Az hogy a magyar hatóságok az állítólagos informatikai rendszerük ellenére még mindíg csigapostával küldözgetik az anyagot meg Mancika viszi be egy újjal a gépbe ha éppen ráér két pletyka közt, az nem a te hibád. Meg kell felebezned a második bírságot is, időben, később csatolod majd az adásvételit. Nem fognak megbüntetni csak húzzák az időt és sablonnyomtatványokat küldözgetnek.
nagyon remélem hogy beismerik az igazat a rendőrurak.
köszi kicsit nyugodtabb vagyok.
A levelükön fel van tüntetve egy telefonszám de ha felhívom azonnal azt irja a telefon,hogy "hívás vége".
én már ezt végképp nem tudom megérteni...
Ne a postára fogjuk! Ahhoz túl sok ügyem volt a drágalátos magyarhatóságokkal,hogy ezt ne vegyem be.A posta 1-2 max 4 nap! Egy levél "legyártása" ,nem a posta ideje hanem a kiküldési ideje 1-1.5 hónap volt minimum addig ültek rajta mert nekik ráér , a pógár is addig ráér, nem baj hogy pl a munkaeszközét ütötték ki alóla és nem lesz fizetése, majd megoldja, de az adó legyen befizetve percre mer ha nem ,jön a bírság...
Azt hogy sablonból dolgoznak, csak arra írom hogy meló vele egyenlő a nullával. Copy paste kész is van és ez 1 hónap. Nem newyork city 1 millió üggyel ,hanem egy caros kisváros ahol két kv szünet közt ebédelnek egy órát.
Versenyszférában 1 napot nem élnének meg, páros lábbal rúgnák őket hátsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!